logo portal banner

AKTIVNOSTI

Skupština MKVC `16. - Izborna

2016 04 02 izborna skupstina mkvc
 
U subotu 2. travnja 2016. godine održana je izborna skupština MKVC.
Skupštini su, prema Statutu, nazočili delegati svih sedam podružnica MKVC. Podnesena su izviješća o radu MKVC, Nadzornog odbora i Suda časti za 2015. godinu te su izabrani članovi svih tijela kluba kako slijedi:
  • predsjednik MKVC: Ratko Dragović - Klek
  • dopredsjednici: Siniša Jugović - Siki i Vitomir Oršolić - Vito
  • glavni tajnik: Sendi Radić
- članovi Nadzornog odbora:
  • Podružnica 1. - Središnja Hrvatska: Bruno Knezović, predsjednik
  • Podružnica 3. - Zapadna Hrvatske: Andrej Višić
  • Podružnica 4. - Južna Hrvatska: Marko Sprčić
  • Podružnica 5. - Istočna Hrvatska: Danijel Šimić
  • Podružnica 6. - Hercegovina: Zlatan Šušak
  • Podružnica 7. - Posavina: Marko Knežević
- Sud časti:
  • Podružnica 1. - Središnja Hrvatska: Violeta Dragović - Viky
  • Podružnica 3. - Zapadna Hrvatske: Damir Milišić - Kiko Profa
  • Podružnica 4. - Južna Hrvatska: Tihomir Jurković - Lile
  • Podružnica 5. - Istočna Hrvatska: Krešimir Vilfan - Lešo, predsjednik
  • Podružnica 6. - Hercegovina: Pero Nakić - Geza
  • Podružnica 7. - Posavina: Marko Koturić
Usvojeni su operativni, financijski i medijski planovi rada MKVC za 2016. godinu, te se raspravljalo o aktualnim klupskim temama.
Na kraju skupštine iskazana je dobrodošlica u klub novim članovima Podružnice 5. - Istočna Hrvatska dodjelom klupskih boja, istaknutim članovima u protekloj godini podijeljene su zahvalnice, a članovima sa petogodišnjim članstvom plakete.  
Zaključeno je da je iza nas još jedna godina gospodarske krize koja se reflektira na sve segmente društva pa tako i na naše članove i klub u cjelini. No unatoč smanjenim financijskim sredstvima, dijelom i zbog otvorene podrške braniteljskim prosvjedima, klub je realizirao sve planirane projekte. Ipak u daljnjoj perspektivi moraju se tražiti nove mogućnosti i izvori prihoda pa i iz EU fondova. Klub je na moto sceni zadržao svoju respektabilnu poziciju, a u braniteljskim krugovima i dalje je nosilac projekata sasvim posebnog načina obilježavanja obljetnica, odavanja počasti poginulim braniteljima i civilnim žrtvama te promicanja istine o Domovinskom ratu.
Sve to klub duguje angažmanu svih svojih članova, a osobito predsjednika podružnica, koji svoje slobodno vrijeme koriste za osmišljavanje, organiziranje i provođenje aktivnosti kluba na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.
Dolazak članova kluba iz svih podružnica i krajeva Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Austrije kao i naših prijatelja iz drugih klubova i braniteljskih udruga bila je prilika za druženje, planiranje projekata i aktivnosti u novoj sezoni te upoznavanje sa novim članovima kluba.  
Skupštinu je organizirala Podružnica 1. - Središnja Hrvatska u vatrogasnom domu Kašina Gornja, u prigradskom naselju Kašina na području zagrebačke gradske četvrti Sesvete.
Zahvaljujemo delegatima MKVC na dolasku, članovima Podružnice 1. - Središnja Hrvatska na odličnoj organizaciji okupljanja i DVD Kašina na ustupanju prostorija.
Novim dužnosnicima kluba želimo uspješan rad, a svim članovima MKVC dobru vožnju i zajedništvo. 

 

Poziv za izbornu Skupštinu MKVC '16
 
logo mkvcSukladno članu 16. Statuta MKVC, pozivam delegate na izbornu skupštinu MKVC koja će se održati 02.04.2016. godine s početkom u 15 sati u vatrogasnom domu u Kašini na adresi I. Mažuranića 20. Za skupštinu MKVC predviđen je slijedeći:
 
DNEVNI RED:
 
1. OTVARANJE SKUPŠTINE
2. IZBOR RADNIH TIJELA: Radno predsjedništvo (3 člana), verifikacijska komisija (3 člana), kandidacijska komisija (3 člana), izborna komisija (3 člana), zapisničar, dva ovjerovitelja zapisnika
3. DNEVNI RED
4. POSLOVNIK O RADU SKUPŠTINE MKVC
6. IZVJEŠĆE O RADU MKVC U 2015. GODINI
- Izvješće o radu MKVC u 2015.
- Izvješće o radu Nadzornog odbora MKVC za 2015.
- Izvješće o radu Suda časti MKVC za 2015.
 
7. IZBOR PREDSJEDNIKA MKVC i ČLANOVA IZVRŠNOG ODBORA
8. IZBOR ČLANOVA U NADZORNI ODBOR I SUDA ČASTI
9. PLANOVI MKVC ZA 2016. GODINU
- Operativni, financijski i medijski plan rada MKVC za 2016.
 
10. RASPRAVA O STATUSU PODRUŽNICE 2. - SJEVERNA HRVATSKA
11. DODJELE ZAHVALNICA MKVC
10. RAZNO
 

 

Kandidati koji će se kandidirati za predsjednika, dopredsjednike i glavnog tajnika MKVC moraju svoju pismenu kandidaturu dostaviti predsjedniku Kandidacijske komisije
najkasnije 48 sati prije izborne skupštine, isto tako predsjednici podružnica dostaviti će ime i prezime svojeg člana za Nadzorni odbor i Sud časti MKVC. Odluka se nalazi na linku ...
Sukladnu članku 6. Poslovnika o radu Skupštine, Podružnice MKVC će najkasnije sedam (7) dana prije odvijanje Skupštine MKVC dostaviti popis delegata koji će zastupati Podružnicu.

Moto klub Veterani - Croatia
predsjednik, Ratko Dragović - Klek
 

 

World tražilica