logo portal banner

logo mkvc tigar zuri

logo mkvc tigar bijelkasti

2016 12 17 4 human disco klizanje 2016 2
 
U subotu 17. prosinca 2016.g. MKVC i Udruga specijalne policije „ORAO" Osijek organizirali su  4. Humanitarno disco klizanje u Osijeku na klizalištu Sokolski dom u Osijeku. Sav prihod od prodaje ulaznica namijenjen je Klinici za pedijatriju KBC Osijek. Cijena ulaznice iznosila je simboličnih 10kn, dok najam klizaljki nije ulazio u cijenu ulaznice. 
U projektu je sudjelovala i tvrtka Tokić d.o.o. poslovnica Osijek koja je od svakog računa preko 200 kn odvojila 10 kn za kupnju elektroničke opreme koja je potrebna pedijatriji u Osijeku. Uz tvrtku Tokić d.o.o. u akciji sudjeluju GDCK Osijek te tvrtke Agristar i P.S.C. Slavonija iz Osijeka. Za rasvjetu i vizualne efekte zadužena je bila poznata i renomirana tvrtka Magnus lux Osijek dok se za glazbu pobrinuo poznati osječki DJ Vjeran Kamenicki-Kameni.
Organizatori se ovim putem zahvaljuju Športskim objektima Osijek kao generalnom pokrovitelju akcije te ostalim sponzorima koji su sudjelovali u četvrtom po redu humanitarnom klizanju, a posebno velika zahvala ide svim posjetiteljima ovog događanja koji su kupujući ulaznice dali svoj doprinos akciji. 
 

POVEZANI ČLANCI

PRISTUPNICA

mkvc pristupnica slikaČlanom MKVC može postati svaki državljanin RH koji će se na temelju članka 8. Statuta MKVC, dragovoljno uključiti u provođenju djelatnosti kluba ...
WVF
     MHB RH
   
ZAGREB
    HTZ
    GS OS RH
     EUROBIKER-CROATIA
    MKVC
logo wvf
logo ministarstvo branitelja     logo grad zagreb     logo htz     logo gsos rh     logo eurobiker     logo mkvc
Go to top