logo portal banner

AKTIVNOSTI

Skupština branitelja iz Martinske Vesi `17.

2017 01 28 martinska ves
 
U subotu 28.01.2017. godine sudjelovali smo na šestoj redovnoj godišnjoj skupštini Udruge hrvatskih veterana Domovinskoga rata općine Martinska Ves.
Branitelji iz Martinske Vesi već više godina priključuju se aktivnostima MKVC koje provodimo tijekom godine ili se susrećemo na raznim događajima koje organiziraju braniteljske udruge i šire od Sisačko-moslavačke županije.
Na skupštini je predsjednik udruge Zlatko Petković podnio godišnje i financijsko izvješće te prijedlog rada i financijski plan za ovu godinu.
Na skupštini su ispred MKVC bili predsjednik Ratko Dragović - Klek, dopredsjednik Siniša Jugović - Siki, predsjednik Podružnice 1.- Središnja Hrvatska Mladen Šterc i član Podružnice 1. - Središnja Hrvatska Tomo Čulo.
Od ostalih gostiju skupštini su prisustovali predstavnici raznih braniteljskih udruga iz Sisačko-moslavačke županije kao i općinski načelnik Stjepan Ivoš te drugi politički i javni predstavnici Martinske Vesi.
MKVC im je čestitao na dosadašnjem radu, na uspješnom okupljanju braniteljske populacije, na aktivnostima koje provode te zaželio i dalje uspješan rad uz poziv da se i dalje uključuju u aktivnosti MKVC.
World tražilica