logo portal banner

Moto klub Veterani - Croatia (2013. - 2017.)

logo monografija 3d 2013 2017Nakon prvih pet godina djelovanja Moto kluba Veterani - Croatia (MKVC), izradili smo prvu Monografiju MKVC za razdoblje od 2007. do 2012. godine u kojoj smo od nastanka prvog Moto kluba Veterani, dokumentirali djelovanje moto klubova veterani i Zajednice MKVC, zahvalili se članovima i donatorima.
Nakon deset godina djelovanja MKVC, pred Vama je druga monografija MKVC za razdoblje djelovanja od 2013. do 2017. godine.
Cilj izrade monografije je dokumentirati aktivnosti MKVC-a u drugom petogodišnjem djelovanju, a ujedno zahvaliti se članovima MKVC-a na predanosti klubu i donatorima na potpori.
I ova monografija obiluje događanjima koje su organizirale podružnice MKVC kroz razne projekte u proteklih pet godina. Vidi se kontinuitet u djelovanju i želja sa nastavkom u osmišljavanju novih projekata kako bi povezivali i umrežili članove sa drugim moto klubovima, lokalnom zajednicom i srodnim udrugama. I u ovom petogodišnjem djelovanju svake godine organizirali smo nekoliko nacionalnih projekata u kojima se okupljao znatan broj bikera, branitelja i ostalih građana. Također smo organizirali nekoliko akcija na temu sigurnost u prometu, kako za naše članove, tako i za ostale sudionike u prometu. Vrlo aktivni smo bili u organizaciji nekoliko desetaka humanitarnih akcija u svim podružnicama. Posebno smo aktivni bili u skupnim ili pojedinačnim putovanjima kroz Hrvatsku i šire. Taj dio nas je i najviše interesirao i pobudio zanimanje u narednom periodu. I dalje smo bili vrlo aktivni u sudjelovanju na raznim moto susretima u Hrvatskoj i šire, kao i sudjelovanje na raznim obilježavanju koje organiziraju braniteljske udruge i udruge civilnog društva vezano za Domovinski rat i interesantno za bikere i moto scenu.
Kako i dalje težimo na učvršćivanju zajedništva i snažnijeg promicanja digniteta Domovinskog rata i moto scene u Hrvatskoj te promocije prirodne, kulturne i povijesne baštine Hrvatske i i dalje smo otvoreni za suradnju sa svim moto klubovima, udrugama bikerima i pojedincima koji dijele naša razmišljanja i djeluju u skladu sa našim načelima.
Zahvaljujemo se svim donatorima koji su nam svake godine pomagali u ostvarivanju zacrtanih ciljeva jer bez njihove pomoći mnogi projekti ne bi bili ostvarivi.
Zahvaljujem se svim članovima MKVC-a na požrtvovnom radu i dostojnom prezentiranju braniteljske populacije na moto sceni kako u krajevima gdje žive i djeluju tako i na nacionalnoj i međunarodnoj razini.
Monografiju posvećujemo članovima MKVC i svim prijateljima koji nisu više među nama te svima onima koji se ne mogu s nama družiti i prenositi ono zajedništvo koje nas je krasilo tijekom Domovinskog rata.

 

Moto klub Veterani - Croatia
predsjednik, Ratko Dragović - Klek

 
 
 
 
 
 
World tražilica