logo portal banner

AKTIVNOSTI

Sigurnost u prometu - Osijek `17.

 2017 04 18 sigurno u prometu donji miholjac 3
 
Na inicijativu Odjela prevencije PU OB i PP Donji Miholjac, a u suradnji s TZ Donji Miholjac održala se preventivna akcija "Za sigurnu vožnju". U preventivnoj akciji sudjelovali su i članovi MKVC s projektom "Trijezni vozač". Projekt se sastoji od mini poligona i ključ-brava, gdje su posjetitelji mogli isprobati tzv. "pijane naočale" koje simuliraju utjecaj alkohola i drugih opijata te 3D naočale. U nastavku projekta podjeljeno je šest vrsti edukativno-preventivnih letaka te Moto-ciklo turistička karta koju je osigurao MK Pannonians iz Osijeka. 
 
2017 04 18 sigurno u prometu donji miholjac 4
 
Po završetku akcije prisutni su ispratili karavanu "Tour of Croatia" koja je krenula iz Osijeka u 11:15 sati. U utrci je sudjelovalo 156 natjecatelja i više od 200 članova pratećeg osoblja u 20 ekipa. 
 

 
Akcija "Za sigurnu vožnju" u Donjem Miholjcu
 
2017 04 18 sigurno u prometu donji miholjac
 
Na inicijativu Odjela prevencije PU Osječko baranjska i PP Donji Miholjac, a u suradnji sa Gradom Donji Miholjac i Turističkom zajednicom grada Donjeg Miholjca, održat će se preventivna akcija "Za sigurnu vožnju". Akcija ima za cilj, upozoriti na poštivanje prometnih propisa i sigurnost u cestovnom prometu svih sudionika osobito zbog nadolazeće sezone vožnje biciklima i motociklima.

Akcija "Za sigurnu vožnju" održati će se u utorak 18. travnja 2017. na Trgu Ante Starčevića od 10.00 - 12:00 sati, gdje će članovi Moto kluba Veterani Croatia, MK "Rimijani" (Viljevo), MTR "Maraton Team"-a (Donji Miholjac) zajedno sa djelatnicima PP Donji Miholjac podijeliti promo letke te upozoriti na poštivanje propisa vezanih za sigurnost u cestovnom prometu.

Članovi 5. Podružnice - Istočna Hrvatska MKVC prezentirat će projekt "Trijezni vozač". Prezentacija se sastoji od mini poligona s čunjevima i tzv. osmicom, ključ-brava-cilindar s pijanim naočalama, 3D naočale te podjele edukativno-preventivnog materijala.
2017 04 18 sigurno u prometu donji miholjac 2