logo portal banner

AKTIVNOSTI

Pečenkijada na Poloju `17. (No.9)

2017 10 14 pecenkijada 17 3
 
Deveta po redu pečenkijada u organizaciji MK Brod održana je 14. listopada 2017.g. na Poloju u Slavonskom Brodu. 
Iako je sama pečenkijada na početku imala za cilj druženje članova moto klubova na zatvaranju sezone, zbog sve većeg interesa druženja su se proširila te su se motoristima priključile i udruge, KUD-ovi i drugi pojedinci koji dolaze u miru dobro pojesti i popiti. 
 
2017 10 14 pecenkijada 17 2
 
Tom prigodom članovi MKVC 5. podružnice-Istočna Hrvatska organizirali su prijem svih članova Moto kluba Veterani Croatia, članova drugih moto klubova te prijatelja i poznanika. Tako je kroz kamp članova 5. podružnice prošlo preko 300 ljudi i nitko nije ostao gladan ni žedan.
 
 
Uz izvrsno ispečenu pečenku, koju je pripremio i ispekao Bogo te prvoklasne "konobare" Miru, Mikija, Cvitu, Bananu i Gicana, gosti su mogli probati kajganu s raznim sastojcima by Gican, slavonski čobanac, proizvode "DOBRO" Žito grupe Osijek, Barbine kobasice iz Pule, Sonjine i Mirine kolače te druge prioizvode ostalih članova MKVC-a. Svi gosti zadržali su se i na večernjem druženju te se sigurno uputili svojim kućama, sretni i zadovoljni.
 
2017 10 14 pecenkijada 17 5
 
Članovi 5. podružnice zahvaljuju svim članovima, prijateljima i poznanicima, koji su svojim prisustvom odali i minutu šutnje za naše iznenada preminule članove MKVC-a Željka Tošiča - Paju i Mladena Rebrovića - Rebra te se prisjetili dobrote i smijeha svih onih koji, nažalost, nisu više s nama. 
 
Vidimo se i 2018. na istom mjestu i u još većem broju. 
 

 

World tražilica