logo portal banner

logo mkvc tigar zuri

logo mkvc tigar bijelkasti

2017 10 14 pecenkijada 17 3
 
Deveta po redu pečenkijada u organizaciji MK Brod održana je 14. listopada 2017.g. na Poloju u Slavonskom Brodu.
 
2017 10 14 pecenkijada 17 1
 
Iako je sama pečenkijada na početku imala za cilj druženje članova moto klubova na zatvaranju sezone, zbog sve većeg interesa druženja su se proširila te su se motoristima priključile i udruge, KUD-ovi i drugi pojedinci koji dolaze u miru dobro pojesti i popiti. 
 
2017 10 14 pecenkijada 17 2
 
Tom prigodom članovi MKVC 5. podružnice-Istočna Hrvatska organizirali su prijem svih članova Moto kluba Veterani Croatia, članova drugih moto klubova te prijatelja i poznanika. Tako je kroz kamp članova 5. podružnice prošlo preko 300 ljudi i nitko nije ostao gladan ni žedan.
2017 10 14 pecenkijada 17 4
 
Uz izvrsno ispečenu pečenku, koju je pripremio i ispekao Bogo te prvoklasne "konobare" Miru, Mikija, Cvitu, Bananu i Gicana, gosti su mogli probati kajganu s raznim sastojcima by Gican, slavonski čobanac, proizvode "DOBRO" Žito grupe Osijek, Barbine kobasice iz Pule, Sonjine i Mirine kolače te druge prioizvode ostalih članova MKVC-a. Svi gosti zadržali su se i na večernjem druženju te se sigurno uputili svojim kućama, sretni i zadovoljni.
 
2017 10 14 pecenkijada 17 5
 
Članovi 5. podružnice zahvaljuju svim članovima, prijateljima i poznanicima, koji su svojim prisustvom odali i minutu šutnje za naše iznenada preminule članove MKVC-a Željka Tošiča - Paju i Mladena Rebrovića - Rebra te se prisjetili dobrote i smijeha svih onih koji, nažalost, nisu više s nama. 
 
Vidimo se i 2018. na istom mjestu i u još većem broju. 
 

 

POVEZANI ČLANCI

WVF
     MHB RH
   
ZAGREB
    ZADRUGA 
    HTZ
    GS OS RH
     EUROBIKER-CROATIA
    MKVC
logo wvf
logo ministarstvo branitelja     logo grad zagreb     logo zadruga veterani     logo htz     logo gsos rh     logo eurobiker     logo mkvc
Go to top