logo portal banner

logo mkvc tigar zuri

logo mkvc tigar bijelkasti

2017 11 18 vukovar 163
 
Povodom 26. obljetnice okupacije Vukovara, članovi MKVC i ove su godine sudjelovali u obilježavnju Dana sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. kako bi odali počast svim poginulim i mučki ubijenim braniteljima i civilima u Vukovaru.
Već tradicionalno okupili smo se dan ranije kod Dače, našeg člana iz Vukovara.
Dana 18.11.2017. okupili smo se u središtu grada i priključili koloni sjećanja do Memorijalnog groblja žrtava iz Domovinskog rata, gdje smo kod križeva zapalili lampaše i prisjetili se svih preminulih i poginulih Vukovaraca i hrvatskih branitelja.
 
 
I ove godine jedan dio članova MKVC priključio se karavani bikera pod nazivom „Zajedno u ratu, zajedno u miru“. Karavana je simbolično krenula iz Prevlake te, prošavši u nekoliko dana kroz razna mjesta i gradove vozeći se u svim vremenskim uvjetima, stigla do Vukovara. Ove godine su se na samom startu karavani priključili sljedeći članovi MKVC: Tomislav Čulo - Tomo, Roberta Komljenovića - Koma, Siniša Radić - Rajko, Željko Žulić, Silvano Lekić - Piri i Nenad i Morena Kvaternik.
 

PRISTUPNICA

Članom MKVC može postati svaki državljanin RH koji će se na temelju članka 8. Statuta MKVC, dragovoljno uključiti u provođenju djelatnosti kluba ...
WVF
     MHB RH
   
ZAGREB
    HTZ
    GS OS RH
     EUROBIKER-CROATIA
    MKVC
logo wvf
logo ministarstvo branitelja     logo grad zagreb     logo htz     logo gsos rh     logo eurobiker     logo mkvc
Go to top