logo portal banner

AKTIVNOSTI

Moto maraton Krajevima naših predaka `22. - Poziv moto klubovima

2022 08 04 mm krajevima nasih predaka strikoman sime 116
 
Moto klub Veterani - Croatia nakon završetka i puštanja u promet „Pelješkog mosta“ organizira 04. i 05.08.2022. godine za vrijeme obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i 27. obljetnice vojno - redarstvene operacije „Oluja“ moto maraton pod nazivom „Krajevima naših predaka ’22.“, od Memorijalnog groblja žrtava iz Domovinskog rata u Vukovara, smjerom Vukovar - Bogdanovci - Nuštar - Vinkovci i dalje autocestom do moto kampa MK Okit u Vodicama, zatim 05.08.2022. godine autocestom Šibenik do Ploča pa magistralnom cestom preko „Pelješkog mosta“ do Konavala, gdje će se organizirati smještaj u moto kampu i završni koncert.
Cilj moto maratona „Krajevima naših predaka ’22.“ je sjećanje na sve poginule hrvatske branitelje te zahvala svim preživjelim braniteljima na obrani i oslobađanju područja na Južnom bojištu za vrijeme Domovinskog rata te promoviranje moto turizma i Hrvatske kao sigurne europske zemlje, lijepih cesta s izrazito lijepom kulturnom, povijesnom i prirodnom baštinom.
U tu svrhu odabrali smo tri moto kluba koji će nam biti partneri u projektu i koji će se pobrinuti za smještaj i za prehranu na startu, na pola puta i na kraju te organizirati koncert.
 
2022 08 04 knp karta
 
Zamolio bih predsjednike moto klubova po županijama da nam se priključe kao suorganizatori moto maratona „Krajevima naših predaka ’22.“ te bismo prema njima imali sljedeći zahtjev:
- sukreirati ideju moto maratona,
- pravovremeno informirati svoje članstvo i prijatelje po županijama o moto maratonu „Krajevima naših predaka ’22.“,
- tijekom realizacije projekta regulirati dolazak na predviđene benzinske postaje i odmarališta na autocesti prema Planu aktivnosti (bit će naknadno dostavljen),
- sudjelovati u organizaciji sigurne vožnje u moto koloni,
- organizirati sve druge aktivnosti koje će se nametnuti za suorganizatore.
 
Ako prihvaćate suorganizaciju moto maratona „Krajevima naših predaka ’22.“, kontaktirajte nas na: e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na mob: 0911519920.
 
Moto klub Veterani - Croatia
predsjednik, Ratko Dragović - Klek

Pelješki most i nova cesta za Dubrovnik
 
 
 Pelješki most i pristupne ceste - 3D vizualizacija
 
 
Pelješki most je spojen - Hrvatska je spojena!