logo portal banner

PRISTUPNICA

Članom MKVC može postati svaki državljanin RH koji će se na temelju članka 8. Statuta MKVC, dragovoljno uključiti u provođenju djelatnosti kluba .....

HIMNA VETERANA

PRIJAVA

Samo za članove MKVC     Remember Me     Forgot Login?  

Aktivnosti

Moto defile Jaši za braću '22.

2022 05 30 dbgz 22
 
30.05. članovi 1. Podružnice - Središnja Hrvatska obilježili su već tradicionalno Dan državnosti Republike Hrvatske (koji se od 01.01.2020. ponovno obilježava na današnji datum), Dan branitelja Grada Zagreba te Dane otvorenih vrata u prostorijama MKVC u Sesvetama, Zagrebu. Zajedno s prijateljima Kluba uputili su se do spomenika braniteljima u Sesvetama te zatim na Mirogoj gdje su kod Zida boli zapalili svijeće i pomolili se svim poginulim i nestalim hrvatskim braniteljima, ali i svima onima koji su dali obol u obrani Lijepe Naše Domovine. Tom prigodom prisjetili su se i pokojnog Mladena Rebrovića – Rebra, koji nas je prerano napustio i već teče peta godina otkako više nije s nama.
 
Neka nam vječno živi slobodna i neovisna Hrvatska!
 
U sklopu Dana branitelja Grada Zagreba organizirali smo ranije i Dane otvorenih vrata MKVC, no nedavno nam je HVIDR-a Sesvete blokirala prolaz do sanitarnog čvora i zbog toga više nismo u mogućnosti organizirati to događanje.

Moto defile Jaši za braću '22. - Najava
 
2022 05 30 dan branitelja plakat 
 
  
Opis:
MKVC djeluje po čitavoj RH, u Hercegovini te Posavini, surađuje s velikim brojem moto klubova iz Hrvatske i šire, član je Svjetske veteranske federacije (WVF) koja broji oko 25 milijuna veterana. Tijekom obilježavanja Dana branitelja Grada Zagreba pružila nam se prilika da u Zagrebu okupimo veterane-bikere iz grada i cijele Hrvatske, sudjelujemo u aktivnostima obilježavanja drugih udruga, organiziramo obilazak najznačajnih gradskih kulturno-povijesnih znamenitosti, moto defile, druženje veterana i mladih bajkera te da osmislimo način da mlade generacije dodatno zainteresiramo za Domovinski rat.

Cilj:
Ovogodišnji cilj sudjelovanja MKVC u obilježavanju Dana branitelja Grada Zagreba je sjećanje na poginule branitelje iz grada Zagreba, sjećanje na braniteljske kolone koje su iz Zagreba odlazile na ratišta diljem Hrvatske i veličanstveni povratak pobjedničke vojske na Trg bana Josipa Jelačića, sjećanje na preživjele branitelje i promoviranje kulturno-povijesne baštine grada Zagreba.

Vrijeme: 30.05.2022. godine (ponedjeljak).
  • 12:00 - 13:00 sati - Okupljanje ispred klupskih prostorija MKVC
  • 13:00 - 15:00 sati - Paljenje svijeća i molitva kod spomenika braniteljima u Sesvetama te odlazak na Mirogoj kod Zida boli
  • 15:00 - 19:00 sati - Ručak i druženje u moto kampu

Mjesto:


Kontakt:

MKVC, predsjednik Ratko Dragović - Klek, mob: 00385(0)911519920, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

1. Podružnica - Središnja Hrvatska (Grad Zagreb, Zagrebačka, Karlovačka, Sisačko-moslavačka i Bjelovarsko-bilogorska županija) i 2. Podružnica - Sjeverna Hrvatska (Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Međimurska i Varaždinska županija) - Vjeran Pokos, predsjednik, mob: 0989056118, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
3. Podružnica - Zapadna Hrvatska (Istarska, Primorsko-goranska i Ličko-senjska županija) - Velibor Prikaski - Vele, predsjednik, mob: 0917366910, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
4. Podružnica - Južna Hrvatska (Zadarska, Šibensko-kninska, Splitsko-dalmatinska i Dubrovačko-neretvanska županija) - Branko Popović - Brko, predsjednik, mob: 0998494616, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
5. Podružnica - Istočna Hrvatska (Brodsko-posavska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Virovitičko-podravska i Vukovarsko-srijemska županija) - Mirko Đurđević - Miki, predsjednik, mob: 098530512, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
7. Podružnica - Posavina - Predrag Mišković - Fred, predsjednik, mob: 0038763911804, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

 

  


 


 

 

 

 

 

 

 

 

BIBLIOTEKA MKVC

logo monografija 3d sve

FACEBOOK

modul facebook

MOTO IZREKE

  • 30.06.

    "Da nije hrabrih, ne bi bilo slobodnih"