logo portal banner

logo mkvc tigar zuri

logo mkvc tigar bijelkasti

2022 08 04 knp karta most
 
Moto klub Veterani - Croatia nakon završetka i puštanja u promet „Pelješkog mosta“ organizira 04. i 05.08.2022. godine za vrijeme obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i 27. obljetnice vojno-redarstvene operacije „Oluja“ moto maraton pod nazivom „Krajevima naših predaka ’22.“ smjerom od Memorijalnog groblja žrtava iz Domovinskog rata u Vukovara smjerom Vukovar - Bogdanovci - Nuštar - Vinkovci i dalje autocestom do moto kampa MK Okit u Vodicama, zatim 05.08.2022. godine autocestom Šibenik do Ploča pa magistralnom cestom preko „Pelješkog mosta“ do Konavla gdje će se organizirati smještaj u moto kampu i završni koncert.
Cilj:
Cilj moto maratona „Krajevima naših predaka ’22.“ je sjećanje na sve poginule hrvatske branitelje te zahvala svim preživjelim braniteljima na obrani i oslobađanju područja na Južnom bojištu za vrijeme Domovinskog rata te promoviranje moto turizma kao sigurne europske zemlje, lijepih cesta sa izrazito lijepom kulturnom, povijesnom i prirodnom baštinom.
U tu svrhu odabrali smo tri moto kluba koji će nam biti partneri u projektu sa zaduženjem oko smještaja i ako je moguće za prehranu na startu, pola puta i na kraju te organizirati koncert.
 
2022 08 04 knp karta
 

Vrijeme i mjesto:
 • 04.08.2022. godine - Vukovar (sve ovisi ako će epidemiološke mjere biti povoljne).

            - 07:00 sati - Start sa Memorijalnog groblja žrtava iz DR u Vukovaru

            - 16:00 sati - Dolazak u moto kamp MK Okit u Vodicama

 • 05.08.2022. godine - Vodice

            - 07:00 sati - Start iz moto kampa MK Okit u Vodicama

            - 16:00 sati - Dolazak u Konavle

 

Kontakt:

  • MKVC, predsjednik Ratko Dragović - Klek, mob: 00385(0)911519920, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  • 1. Podružnica - Središnja Hrvatska (Grad Zagreb, Zagrebačka, Karlovačka, Sisačko-moslavačka i Bjelovarsko-bilogorska županija) i 2. Podružnica - Sjeverna Hrvatska (Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Međimurska i Varaždinska županija) Vjeran Pokos, tajnik, mob: 0989056118, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

  • 3. Podružnica - Zapadna Hrvatska (Istarska, Primorsko-goranska i Ličko-senjska županija) - Velibor Prikaski - Vele, predsjednik, mob: 0917366910, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  • 4. Podružnica - Južna Hrvatska (Zadarska, Šibensko-kninska, Splitsko-dalmatinska i Dubrovačko-neretvanska županija) - Branko Popović - Brko, predsjednik, mob: 0915493340, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  • 5. Podružnica - Istočna Hrvatska (Brodsko-posavska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Virovitičko-podravska i Vukovarsko-srijemska županija) - Mirko Đurđević - Miki, predsjednik, mob: 098530512, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  • 7. Podružnica - Posavina - Predrag Mišković - Fred, predsjednik, mob: 0038763911804, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 
 

Pelješki most i nova cesta za Dubrovnik
 
 
 Pelješki most i pristupne ceste - 3D vizualizacija
 
 
Pelješki most je spojen - Hrvatska je spojena!

POVEZANI ČLANCI

PRISTUPNICA

mkvc pristupnica slikaČlanom MKVC može postati svaki državljanin RH koji će se na temelju članka 8. Statuta MKVC, dragovoljno uključiti u provođenju djelatnosti kluba ...
WVF
     MHB RH
   
ZAGREB
    HTZ
    GS OS RH
     EUROBIKER-CROATIA
    MKVC
logo wvf
logo ministarstvo branitelja     logo grad zagreb     logo htz     logo gsos rh     logo eurobiker     logo mkvc
Go to top