logo portal banner

AKTIVNOSTI

Web info - Hrvatski vojnik

Mogućnosti širenja weba, ali ponajprije sve lakše pristupanje internetu i alatima za izradu web stranica, pridonijeli su povećanju broja siteova vezanih uz Domovinski rat, povijest Hrvatske vojske, pa i veteranske udruge i njihove djelatnosti.
Jedna od tih udruga je i nedavno osnovani Moto klub Veterani, čija stranica nadilazi očekivanja s obzirom na starost udruge. Vrlo pregledna, s dosta informacija i redovitim updateom www.mk-veterani.hr pruža posjetitelju mnogo mogučnosti da zadovolji svoju znatiželju. Posebno veseli što se domaće veteranske zajednice i organizacije ne libe zatražiti i inače besplatnu .hr domenu, pa samo zakupom prostora na nekom međunarodnom serveru ostvare ne odveć visoku cijenu.
Sadržaj sitea je iznimno širok, pa osim osnovnih informacijama o djelovanju udruge, posjetitelj može pronaći i vrlo bogate video i fotogalerije. S obzirom na sve, spomenuti site bi trebao postati predloškom kako raditi i ispunjavati internet prostor. Kad bi sličnih uradaka bilo više, tad bi i povezanost srodnih udruga i simpatizera bila znatno bolja, a učinkovitost rada mnogo veća.

 

 

World tražilica