logo portal banner

AKTIVNOSTI

Nova TV - Istraga - Tragom istrage

2007 12 06 istraga bojnik
 
Dana 06.12.2007. godine u emisiji Istraga Nov@ TV (www.novatv.hr) prikazani su kadrovi nove rekonstrukcije koja se snimala u Topuskom za jubilarnu 100 emisiju Istrage. Na snimanje su iz Zagreba došli i veterani, članovi Moto kluba Veterani koji su dali potporu braniteljima iz Banije, pod vodstvom pukovnika Ivice Pandže - Orkana.
 
 
 

 
 
2007.11.30. - MK Veterani posjetili branitelje koji sudjeluju u emisiji "Istraga" - Nova TV
 
Dana 30.11.2007. godine Moto klub Veterani organizirali su sa MC Blue Knights II posjetu braniteljima koji sudjeluju u snimanju emisije „Istraga“ pod vodstvom Ivice Pandže - Orkana u Topuskom.
Scene koje smo zatekli na snimanju vratile su nas u dane stvaranja nezavisne države Hrvatske, ali unatoč tome dobro smo se zabavili.
Dan je bio hladan, tmuran, ali ništa nas nije moglo spriječiti da se ne divimo kreativnosti naših kolega branitelja koji su radili na rekonstrukciji jednog od mnogih događaja iz Domovinskog rata.
Ekipi smo pružili našu potporu u daljnjem radu te se prije mraka uputili prema Zagrebu gdje su nas dočekali MC Blue Knihgts II sa fenomenalnim grahom i kobasicama.
Družili smo se uz večeru do pristojnih sati, jer dan je bio prepun dojmova i sjećanja, te je svatko želio na kraju biti sam sa sobom i svojim mislima.
 
World tražilica