logo portal banner

AKTIVNOSTI

Imenovanje nositelje ustrojavanja 2. i 8. Podružnice MKVC

 
2022 07 06 zastavica mk veterani
 
2022 07 06 novak slobodanNa svojoj sjednici Izvršni odbor Moto kluba Veterani - Croatia dana 06.07.2022. godine donio je odluku o imenovanju Slobodana Novaka (mob: 0957786007, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.) nositeljem preustrojavanja 2. Podružnice - Sjeverna Hrvatska Moto klub Veterani - Croatia koja djeluje na području Krapinsko-zagorske, Varaždinske, Međimurske i Koprivničko-križevačke županije.
 
2022 07 06 ljubanic zeljko zexTakođer je na ovoj sjednici IO MKVC donio odluku o imenovanju Željka Ljubanića - Žexa (mob: 0911569667, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.) nositeljem ustrojavanja 8. Podružnice - „Bosna Srebrena“ MKVC (BiH) koja će djelovati na području Srednjobosanskog i Zeničko-dobojskog kantona.

Zadaća nositelja preustrojavanja i ustrojavanja podružnica je organizirati aktivnosti MKVC na području djelovanja podružnice, organizirati i voditi dosadašnje članove MKVC s područja djelovanja podružnice, koordinirati prijem novih članova, organizirati sudjelovanje svih članova podružnice u aktivnostima koje organiziraju ostale podružnice MKVC, sudjelovati na moto susretima, susretima braniteljskih udruga, sudjelovati u srodnim aktivnostima udruga civilnog društva na području djelovanja podružnice te u roku od godinu dana organizirati izbornu skupštinu podružnice.
World tražilica