logo portal banner

logo mkvc tigar zuri

logo mkvc tigar bijelkasti

2022 10 15 poloj 187
 
I ove godine Moto Klub BROD iz Slavonskog Broda organizira tradicionalnu četrnaestu (14) pečenkijadu, natjecanje u pečenju pečenki. Prema prepozicijama natjecateljske ekipe mogli su činiti članovi moto klubova, moto skupina i ostali građani koji prihvaćaju propozicije koje postavi organizator. Takmičenje i druženje odvijalo se na na prostoru ŠRC "POLOJ" oko klupskih prostorija MK BROD kao i dosadašnjih godina. Organizator je osigurao mjesto i drva za sve natjecateljske ekipe.
Za članove MKVC kao od prve godine svu organizaciju prijave, dočeka dan ranije, samog druženja i odlaska dan kasnije odradili su članovi 5. Podružnice - Istočna Hrvatska MKVC.
Čitavo to vrijeme, ovog puta vrijeme je bilo odlično sa cjelodnevno druženje, dolazak i odlazak što je omogućilo da se dobar dio članova koji žive u blizini do nekih 300 km na okupljanje dođe sa motorom. Osim jednog Vite koji uredno dolazi motorom iz Welsa (Austrija) bez obzira kavo vrijeme bilo i pritom prođe preko 600 km u jednom smjeru. Dok naš najudaljeniji član iz Konavala, Boškan tada mora prevaliti preko 800 km putujući po Hrvatskoj u jednom smjeru.
Osim sudjelovanja na „pečenkijadi“ održala se i redovna godišnja skupština MKVC.
Zahvaljujemo se članovima Podružnice 5. - Istočna Hrvatska MKVC na prezentaciji MKVC na „Pečenkijadi“ i odličnoj organizaciji okupljanja MKVC.
 
 
 

2022.10.15. - Pečenkijada na Poloju `22. - Najava
 
2022 10 15 pecenkijada
 
Dana 15. listopada 2022. godine (subota) Moto Klub BROD iz Slavonskog Broda organizira tradicionalnu četrnaestu (14) PEČENKIJADU, natjecanje u pečenju pečenki. Natjecateljske ekipe mogu činiti članovi moto klubova, moto skupina i ostali građani koji prihvaćaju propozicije koje postavi organizator. Takmičenje i druženje će se odvijati na prostoru ŠRC "POLOJ" oko klupskih prostorija MK BROD kao i dosadašnjih godina. Organizator osigurava mjesto i drva za sve natjecateljske ekipe.
MK BROD moli zainteresirane ekipe da se na vrijeme prijave kako bi se olakšala priprema samog događanja.
Prijave ekipa počinju 15.09., te završavaju sa 08.10.2022.
Sve informacije kao i prijave ekipa na telefon 098-405-824 Marin Pracny
Prijave po mogućnosti SMS porukom ili na WhatsApp
Novost koja je uvedena od ove godine je kotizacija koja se plaća pri prijavi ekipe, ekipe moto klubova i moto skupina ne plaćaju kotizaciju.

PRISTUPNICA

Članom MKVC može postati svaki državljanin RH koji će se na temelju članka 8. Statuta MKVC, dragovoljno uključiti u provođenju djelatnosti kluba ...
WVF
     MHB RH
   
ZAGREB
    HTZ
    GS OS RH
     EUROBIKER-CROATIA
    MKVC
logo wvf
logo ministarstvo branitelja     logo grad zagreb     logo htz     logo gsos rh     logo eurobiker     logo mkvc
Go to top