logo portal banner

AKTIVNOSTI

Pečenkijada na Poloju `22. (No.14)

2022 10 15 poloj 187
 
I ove godine Moto Klub BROD iz Slavonskog Broda organizira tradicionalnu 14. pečenkijadu, natjecanje u pečenju pečenki. Prema propozicijama, natjecateljske ekipe mogle su biti sastavljene od članova moto klubova, moto skupina i ostalih građana koji prihvaćaju propozicije koje postavi organizator. Natjecanje i druženje odvijalo se, kao i prijašnjih godina, na prostoru ŠRC "POLOJ" oko klupskih prostorija MK BROD. Organizator je osigurao mjesto i drva za sve natjecateljske ekipe.
Za članove MKVC svu su organizaciju prijave, dočeka dan ranije, samog druženja i odlaska dan kasnije odradili, kao i svih ovih godina,  članovi 5. Podružnice - Istočna Hrvatska MKVC.
Ovoga puta vrijeme je bilo odlično, prikladno za cjelodnevno druženje, jednostavan dolazak i odlazak, što je omogućilo da dobar dio članova koji žive u blizini (do nekih 300 km) na okupljanje dođe motorom. Osim jednog Vite koji uredno dolazi motorom iz Welsa (Austrija), bez obzira kakvo vrijeme bilo, i pritom prijeđe više od 600 km u jednom smjeru. Istovremeno i naš najudaljeniji član iz Konavala, Boškan, tada mora prevaliti više od 800 km putujući po Hrvatskoj u jednom smjeru.
Osim „pečenkijade“ održala se i redovna godišnja skupština MKVC.
Zahvaljujemo članovima Podružnice 5. - Istočna Hrvatska MKVC na prezentaciji MKVC na „Pečenkijadi“ i odličnoj organizaciji okupljanja MKVC.
 
 
 

2022.10.15. - Pečenkijada na Poloju `22. - Najava
 
2022 10 15 pecenkijada
 
15. listopada 2022. (subota) Moto Klub BROD iz Slavonskog Broda organizira tradicionalnu 14. PEČENKIJADU, natjecanje u pečenju pečenki. Natjecateljske ekipe mogu sastavljene od članova moto klubova, moto skupina i ostalih građana koji prihvaćaju propozicije koje postavi organizator. Natjecanje i druženje odvijat će se, kao i prijašnjih godina, na prostoru ŠRC "POLOJ" oko klupskih prostorija MK BROD. Organizator osigurava mjesto i drva za sve natjecateljske ekipe.
MK BROD moli zainteresirane ekipe da se na vrijeme prijave kako bi se olakšala priprema samog događanja.
Prijave ekipa počinju 15.09. te završavaju  08.10.2022.
Sve informacije kao i prijave ekipa: na telefon 098/ 405-824 Marin Pracny.
Prijave po mogućnosti SMS porukom ili na WhatsApp.
Novost koja je uvedena od ove godine je kotizacija koja se plaća pri prijavi ekipe, ekipe moto klubova i moto skupina ne plaćaju kotizaciju.
World tražilica