logo portal banner

AKTIVNOSTI

Prestižna nagrada članu MKVC

2022 12 16 damjan 104
 
Član Moto kluba Veterani - Croatia, naš Damijan Marinić - Dačo proglašen je najboljim iznajmljivačem u Zadarskoj županiji u 2022. godini u sklopu Welcome projekta. Riječ je o aktivnosti Upravnog odjela za gospodarstvo i turizam usmjerenog na podizanje kvalitete i obogaćenje ponude obiteljskog smještaja, posebice onih koji ulažu u označavanje kvalitete privatne turističke ponude i time utječu na podizanje standarda usluge i osnaživanje prepoznatljive turističke ponude Zadarske županije, ali i općenito turizma u Republici Hrvatskoj.
Čestitamo našem Dači na prestižnoj nagradi, a ujedno i zahvala na promociji turizma u Lijepoj Našoj. Podsjećamo kako upravo i jedan od primarnih ciljeva Moto kluba Veterani - Croatia jest promocija (moto) turizma u Hrvatskoj te kako su naše članice i članovi redom obični, obiteljski ljudi, očevi i majke, bake i djedovi, susjedi i prijatelji te još uvijek aktivno pridonose lokalnoj zajednici i društvu, što kroz svoje slobodne aktivnosti i vrijeme, poduzetničkim duhom, angažmanom i humanitarnim radom.
MKVC je ponosan na sve naše članice i članove, a posebno u ovakvim slučajevima. Prisjetimo se da su naši članovi tijekom više od 15 godina postojanja Kluba dobivali razne prestižne i simbolične, ali sentimentalne nagrade poput Ponosa Hrvatske, priznanja, zahvalnice te ordenje.
Ovim primjerom pozivamo sve da se ugledaju na ljude poput našeg Dače, njegovog sina Marka i snahe Marijane koji svakodnevnim, požrtvovnim radom unaprjeđuju kvalitetu usluga i proizvoda koje nude te, ukoliko imaju želje i mogućnosti, preuzmu inicijativu i uđu u poslovne vode koje omogućavaju dostojanstven život za obitelj, dodanu vrijednost društvu i naravno, pun rezervoar goriva!