logo portal banner

AKTIVNOSTI

Moto susret MK Okit - Vodice `23. (Zimski)

2023 02 04 vodice
 
Već tradicionalno članovi Moto kluba Veterani - Croatia dolaze sa svih strana Lijepe Naše i iz Bosne i Hercegovine na winter party u organizaciji prijateljskog kluba MK Okit - Vodice. Čestitamo Vodičanima na odličnoj organizaciji i atmosferi i vidimo se na ljetnom partiju!
Mi smo, uz mnoga poznata lica, mnoštvo prijatelja, dobar rock, još bolju spizu, zubato sunce i miris mora, uručili velike boje našem Mateu Zoranu Šimiću - MZ-u, koji je ujedno i naš najmlađi član, koji nam se priključio sa svega 16 godina, ali uz usađene i njegovane vrijednosti koje naš klub zastupa i čoper od 125 ccm.
MZ je imao turbulentan put, a ljubav prema motorima upoznao je uz djeda, stoga djede, čestitamo i zahvaljujemo i Vama, jer je MZ uz Vas odrastao u čovjeka, bajkera, prijatelja. A, u međuvremenu je i umirovio 125 ccm, iako nas je svugdje pratio sa njim te udomio punokrvnu pilu. S većim godinama, dolazi i veća odgovornost.
Ono što nas, kao branitelje, obiteljske ljude, očeve i majke najviše veseli, što naše kćeri i sinovi stasaju u mlade, ali odrasle ljude te gaje vrijednosti koje smo utkali, a kada upravo od tih mladih ljudi čujemo ono što je MZ izjavio „…pa vi ste moja obitelj, ja sam odrastao uz vas…“ puna su nam srca!
MZ čestitamo još jednom na bojama, dobro došao i službeno u obitelj te nosi te boje s ponosom i čašću!
Tvoji Veterani
World tražilica