logo portal banner

logo mkvc tigar zuri

logo mkvc tigar bijelkasti

2023 08 12 flajer 7 p posavina
 
Nakon petnaest godina djelovanja MKVC-a prilikom kojeg smo organizirali desetak projekata godišnje, nakon puno prijeđenih kilometara, upoznali smo veliki broj bikera i moto klubova u Hrvatskoj i šire te je došlo vrijeme da organiziramo i prvi veteranski moto susret na nacionalnoj razini, a koji će organizirati 7 Podružnica - posavski MKVC.
7. Podružnica - Posavina MKVC osnovana je 26.03.2011. godine u Orašju u Bosni i Hercegovini. Primorani životnim okolnostima, koje su razasule članove diljem Europe, nije spriječilo malu i skromnu, ali kompaktnu ekipu da u svega nekoliko godina izgrade impozantan moto kamp u Kostrč u Orašju. Uložili su upravo u svoju rodnu Posavinu sa nadom da će životne okolnosti omogućiti povratak u rodni kraj. Moto kamp počeli su graditi na malom komadu zemlje, a danas ga krasi mogućnost okupljanja u zimskim uvjetima, prostorom za pripremanje hrane, za druženje te mnogim popratnim sadržajima. Moto kamp je prepoznala i lokalna zajednica te su ustupljene na korištenje i drugim organizacijama civilnog društva s tog prostora. Preostalo im je urediti parking, a u planu su i sjenice za kampiranje.
Članovi 7. Podružnice - Posavina MKVC i prijatelji Kluba počeli su i proizvoditi veteransko craft pivo, koje će te moći isprobati na prvom veteranskom moto susretu.
Od samog početka predsjednik 7. Podružnice - Posavina MKVC, Predrag Mišković - Fred prepoznao je malo djelovanja MKVC te je na posavskom području organizirao vrijednu podružnicu MKVC.
Zahvalio bih se svim članovima 7. Podružnice - Posavina MKVC na dosadašnjem radu i zaželio im još mnogo sretnih i sigurnih kilometara.
Detaljan program bit će naknadno objavljen.
Dođite u miru ili ostanite doma.
 
MKVC
predsjednik, Ratko Dragović - Klek

POVEZANI ČLANCI

PRISTUPNICA

Članom MKVC može postati svaki državljanin RH koji će se na temelju članka 8. Statuta MKVC, dragovoljno uključiti u provođenju djelatnosti kluba ...
WVF
   
 
 MHB RH
      HTZ
      MKVC
logo wvf       logo ministarstvo branitelja       logo htz       logo mkvc
Go to top