logo portal banner

Moto susret 7. Podružnice - Posavina MKVC `23.

2023 08 11 orasje 101
 
Nakon što su se slegli dojmovi, s ponosom ističemo da je prvi međunarodni moto susret, organiziran od strane Moto kluba Veterani - Croatia u Orašju, BiH, u kojem je domaćin bila 7. Podružnica - Posavina, uspješno zaključen.
Prvenstveno želimo izraziti zahvalnost svim bajkericama i bajkerima, ljubiteljima motora i moto svijeta, kako onima već iskusnima, tako i onima koji će to tek postati. Posebno se zahvaljujemo moto klubovima koji su podržali događaj, pridružili se u dobroj atmosferi te se zabavljali uz kvalitetnu hranu, piće po promotivnim cijenama te odličnu glazbu uživo, koja je obuhvatila rock, blues i suvremene note.
Ponosno ističemo da je naše craft - Veteransko pivo pronašlo svoje obožavatelje i nestalo brzinom munje. Već sada smo krenuli s pripremama novih zaliha kako bismo zadovoljili rastuću potražnju. Uz klasične delicije poput graha, čobanca i roštilja, ponuda je obuhvatila i delicije poput tribunjske tune i sabljarki, za što izražavamo zahvalnost članovima i prijateljima kluba iz Tribunja.
Posebno nas raduje što su sudionici dolazili iz raznih dijelova svijeta, uključujući Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku, Austriju, Njemačku, Švicarsku, Australiju i mnoge druge.
Zahvaljujemo se na izvrsnoj i korektnoj suradnji s UP MUP-a Posavske županije, čime smo doprinijeli sigurnom i ugodnom okruženju za sve sudionike.
 

2023.
World tražilica