logo portal banner

AKTIVNOSTI

Eurobiker - Pomoć za bolnicu u Novoj Bili `23.

2023 10 10 vitez 106
 
Nakon najave i opsežnih priprema 10. /11. listopada 2023. godine u BiH točnije u Vitezu i Novoj Biloj uspješno je realiziran 22. po redu humanitarni transport u organizaciji Eurobikera koji je krenuo iz Njemačke prema Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini.
Zajedničkim aktivnostima i naporima MK Brod (Slavonski Brod, MK United (Žepče), MM Vitezovi (Vitez) i naravno MKVC donirana medicinska oprema je istovarena u skladište Hrvatske bolnice dr fra Mato Nikolić u Novoj Biloj.
U projektu i pomoći su pored gore spomenutih sudjelovali CK Federacije BiH, Dom zdravlja Vitez, Ministarstvo zdravstva FBiH, načelnik općine Vitez, motel Bor Vitez u mnogi volonteri iz Broda, Zenice i Viteza.
Nadamo se i očekujemo da će vrijedna medicinska oprema biti upotrjebljena za potrebe zajednice.

Erobiker - Humanitarna pomoć u Vitezu `23. - Najava
 
logo eurobikerOve godine zbog humanitarne pomoći koju organiziraju MK Eurobikeri za Vitez i dolazak na moto susret MK Brod članova MK Eurobikera u Slavonski Brod, dana 13.05.2027. godine ne organiziramo taj dan tradicionalni moto maraton Cesta sjećanja `23. već se priključujemo u doček prijatelja članova MK Eurobikera iz cijele Europe na moto susretu u Slavonskom Brodu.
Članovi MKVC koji su u mogućnosti bilo bi dobro da se okupimo na moto susretu MK Brod u Slavonskom Brodu taj vikend i zahvalimo se članovima MK Eurobikeri na humanitarnoj potpori koju će dati ovaj put na našu preporuku u Vitezu i na dosadašnjim potporama.
Ovaj put organizacija članovi MK Eurobikera je takva da neće kamione pratiti sa motorima, veće će s motorima doći na moto susret MK Brod u Slavonski Brod, a nakon toga nastaviti prema Mađarskoj, dok će kamioni sa humanitarnom pomoći doći nakon toga za dva tjedna do Slavonskog Broda, Žepča i Viteza.

Kontakt:

MKVC, predsjednik Ratko Dragović - Klek, mob: 00385(0)911519920, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

1. Podružnica - Središnja Hrvatska (Grad Zagreb, Zagrebačka, Karlovačka, Sisačko-moslavačka i Bjelovarsko-bilogorska županija) - Vjeran Pokos, predsjednik, mob: 0989056118, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

2. Podružnica - Sjeverna Hrvatska (Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Međimurska i Varaždinska županija) - Slobodan Novak, nositelj ustrojavanja, mob: 0957786007, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

3. Podružnica - Zapadna Hrvatska (Istarska, Primorsko-goranska i Ličko-senjska županija) - Velibor Prikaski - Vele, predsjednik, mob: 0917366910, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
4. Podružnica - Južna Hrvatska (Zadarska, Šibensko-kninska, Splitsko-dalmatinska i Dubrovačko-neretvanska županija) - Branko Popović - Brko, predsjednik, mob: 0998494616, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
5. Podružnica - Istočna Hrvatska (Brodsko-posavska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Virovitičko-podravska i Vukovarsko-srijemska županija) - Mirko Đurđević - Miki, predsjednik, mob: 098530512, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
7. Podružnica - Posavina (Posavski kannton u BiH) - Predrag Mišković - Fred, predsjednik, mob: 0038763911804, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

8. Podružnica - Bosna Srebrena (Srednjobosanski i Zeničko-dobojski kanton u BiH) - Željko Ljubanić - Žex, nositelj ustrojavanja, mob: 0038763328150, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.