logo portal banner

AKTIVNOSTI

Sigurnost u prometu - „Mopedi i motocikli u prometu" - Metković `23.

Ustupio metkovicNET
 
Uz dolazak lijepog vremena, povećava se aktivnost vozača motocikala i mopeda, ali s tim raste i rizik od prometnih nesreća. Svjesni ove opasnosti, članovi naše 4. Podružnice - Južna Hrvatska MKVC su se i ove godine rado odazvali i sudjelovali u promidžbeno-preventivnoj akciji "Mopedi i motociklisti u prometu" na Trgu kralja Tomislava u Metkoviću, u vremenu od 10:00 do 12:00 sati.
Akciju su organizirali u suradnji s Policijskom upravom dubrovačko-neretvanske županije, osobljem Hitne medicinske pomoći, Javne vatrogasne postrojbe Metković, CVH Ispostave Metković te kolegama iz moto klubova s područja Neretve.
Ova inicijativa privukla je interes građana i vozača ostalih vozila te su aktivno sudjelovali, upoznavajući se s preventivnim mjerama i dodatnom edukacijom kako bi zajedno doprinijeli sigurnijem prometu na cestama. Posjetiteljima su prezentirani pokazatelji sigurnosti u cestovnom prometu i pruženi savjeti kako izbjeći nezgode mopedista i motociklista u prometu. Također, prikazana je oprema i vozila koje policija koristi pri nadzoru cestovnog prometa.
Posebnu pozornost privukla je prezentacija monografije koja obuhvaća 15 godina djelovanja MKVC. Na kraju, pod policijskom pratnjom organiziran je moto defile ulicama Metkovića.
World tražilica