logo portal banner

PRISTUPNICA

Članom MKVC može postati svaki državljanin RH koji će se na temelju članka 8. Statuta MKVC, dragovoljno uključiti u provođenju djelatnosti kluba .....

HIMNA VETERANA

PRIJAVA

Samo za članove MKVC     Remember Me     Forgot Login?  

Aktivnosti

Sigurnost u prometu - „Mopedi i motocikli u prometu" - Metković `23.

Ustupio metkovicNET
 
Dolaskom ljepšeg i suhog vremena stvaraju se povoljni uvjeti za vožnju motocikla i mopeda a time je nažalost povećan rizik stradavanja vozača ovih vozila, bez obzira jesu li oni ili vozači drugih vozila uzročnici prometnih nesreća.
Svjesni te opasnosti, članovi naše 4. Podružnice - Južna Hrvatska MKVC i ove godine rado su se odazvali i sudjelovali u promidžbeno - preventivnoj akciji „Mopedi i motociklisti u prometu“ koja se održala na Trgu kralja Tomislava u Metkoviću, u vremenu od 10,00 do 12,00 sati.
Akciju su proveli u suradnji s Policijskom upravom dubrovačko-neretvanske županije, osobljem HMP, JVP Metković, CVH Ispostava Metković te kolegama iz moto klubova s područja Neretve.
Zainteresirani građani i vozači drugih kategorija vozila također su aktivno sudjelovali u ovoj akciji, upoznavali se s mjerama prevencije u prometu te se dodatno educirali kako bi svi zajedno doprinijeli što boljem stanju sigurnosti u prometu na cestama Posjetiteljima su se prezentirati pokazatelji o stanju sigurnosti cestovnog prometa te davati savjeti kako bi se spriječila nepotrebna stradavanja mopedista i motociklista u prometu. Uz razni promidžbeni materijal, prezentirana je oprema i vozila kojim se policija koristi pri nadzoru cestovnog prometa.
Posebnu pozornost izazvala je prezentacija Monografije izdane povodom 15 godina djelovanja MKVC.
Na samom kraju, pod policijskom pratnjom organiziran je moto defile ulicama Metkovića.

BIBLIOTEKA MKVC

logo monografija 3d sve

FACEBOOK

modul facebook

MOTO IZREKE

  • 30.06.

    "Da nije hrabrih, ne bi bilo slobodnih"