logo portal banner

AKTIVNOSTI

Moto susret MK Posavac - Orašje `23.

2023 04 30 orasje 101
 
Članovi Moto kluba Veterani - Croatia sudjelovali su na 31. internacionalnom susretu motorista u organizaciji MK Posavac iz Orašja, BiH, proteklog petka i subote, 28. - 29.04.2023. Atmosfera je bila izvrsna, uz odličnu glazbu i velik broj starih prijatelja iz cijele Europe. Članovi iz 1., 2., 3. i 5. Podružnice MKVC iskoristili su vikend i posjetili Freda i članove 7. Podružnice - Posavina MKVC (MK Veterani - Posavina) u Orašju, u njihovom klubu.
Kroz clubhouse je tijekom vikenda prošlo oko dvjesto motociklista, a možemo reći da je ovo bio svojevrsni uvod u organizaciju prvog moto susreta koji 7. Podružnica - Posavina MKVC planira za 12.08.2023.
Pozivamo sve ljude dobre volje koji žele uživati u dobrom društvu, glazbi, hrani i piću da nam se pridruže.
Unatoč tome što se osjećamo kao kod kuće, želimo zahvaliti Fredu i svim članovima 7. Podružnice - Posavina MKVC koji su nas sjajno ugostili s njihovim vrhunskim domaćim Veteranskim pivom i grahom.
Članovi 7. Podružnice - Posavina također su ugostili članove MK Vukovi - Livno te su im kao znak zahvalnosti za dugogodišnje prijateljstvo i podršku uručili novu, treću po redu monografiju Moto kluba Veterani - Croatia (2018. - 2022.) Vukovima i predsjedniku Liji.
Bili bismo iznimno sretni vidjeti sličan projekt koji bi objedinio sve aktivnosti, humanitarne akcije, vožnje i moto susrete koje su MK Vukovi - Livno održali kroz svoju bogatu povijest.
World tražilica