logo portal banner

Moto susret 7. Podružnice - Posavina MKVC `24. - Najava

2024 moto susret 7p 


Opis:
7. Podružnica - Posavina MKVC iz Bosne i Hercegovine s ponosom najavljuje drugi međunarodni moto susret veterana, bajkera i prijatelja.
Očekuje nas izvanredno iskustvo s izvrsnom hranom, uključujući tradicionalne delicije poput graha, čobanca i roštilja. Uz dobru organizaciju, postoji mogućnost uživanja u svježe ulovljenoj ribi iz Jadranskog mora. Također, craft - Veteransko pivo bit će ponovno dostupno kako bi upotpunilo gastronomsku ponudu.
Očekujemo prijatelje MKVC iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Austrije, Njemačke, Švicarske i mnogih drugih zemalja koji će se pridružiti na ovom moto susretu. Očekujte sjajnu glazbu uživo koja će obuhvatiti rock, blues i suvremene note, pružajući poseban doživljaj.
Posebna obavijest za članove iz ostalih Podružnica MKVC: Molimo vas da organizirate svoje obaveze tijekom godine kako biste se mogli aktivno uključiti u organizaciju ovog događanja. Zabilježite svoje namjeru kod svog Predsjednika Podružnice kako bismo u svakom trenutku znali na koga možemo računati.
Radujemo se susretu s vama na 2. međunarodnom moto susretu MKVC u Orašju!
 
2024 moto susret 7p plakat

Cilj:
Cilj je kvalitetno pripremiti i organizirati moto susret, obuhvaćajući sve aspekte od tehničke pripreme do definiranja sadržaja programa. Ovime želimo osigurati glatko i uspješno provođenje svakog segmenta događanja, uključujući određivanje zadataka i zaduženja članova za konkretni rad tijekom pripreme, održavanja i nakon završetka moto susreta. Cilj je eliminirati potencijalne nepredviđene negativne događaje te pružiti sudionicima izniman doživljaj i nezaboravno iskustvo na moto susretu.


Vrijeme:
17.08.2024. godine


Mjesto:
Moto kamp (Matički put bb, Kostrč, 76270 Orašje, BiH)


Organizator:
7. Podružnica - Posavina (Posavski kannton u BiH) - Predrag Mišković - Fred, predsjednik, mob: 0038763911804, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Kontakt:

MKVC, predsjednik Ratko Dragović - Klek, mob: 00385(0)911519920, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
1. Podružnica - Središnja Hrvatska (Grad Zagreb, Zagrebačka, Karlovačka, Sisačko-moslavačka i Bjelovarsko-bilogorska županija) - Vjeran Pokos, predsjednik, mob: 0989056118, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
2. Podružnica - Sjeverna Hrvatska (Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Međimurska i Varaždinska županija) - Slobodan Novak, predsjednik, mob: 0957786007, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
3. Podružnica - Zapadna Hrvatska (Istarska, Primorsko-goranska i Ličko-senjska županija) - Velibor Prikaski - Vele, predsjednik, mob: 0917366910, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
4. Podružnica - Južna Hrvatska (Zadarska, Šibensko-kninska, Splitsko-dalmatinska i Dubrovačko-neretvanska županija) - Mario Galov, predsjednik, mob: 0989802024, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
5. Podružnica - Istočna Hrvatska (Brodsko-posavska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Virovitičko-podravska i Vukovarsko-srijemska županija) - Mirko Đurđević - Miki, predsjednik, mob: 098530512, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
7. Podružnica - Posavina (Posavski kannton u BiH) - Predrag Mišković - Fred, predsjednik, mob: 0038763911804, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
8. Podružnica - Bosna Srebrena (Srednjobosanski i Zeničko-dobojski kanton u BiH) - Željko Ljubanić - Žex, predsjednik, mob: 0038763328150, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  


2023.