logo portal banner

Moto defile „Krajevima naših predaka“ - 2.P-SH MKVC `24. - Najava

 2024 moto defile krajevima nasih predaka 2p


Opis:
Prošle godine uspješno smo osnovali 2. Podružnicu - Sjeverna Hrvatska MKVC sa sjedištem u Čakovcu. Kao jedan od prvih događaja nakon ustrojavanja, održali smo moto maraton kroz prekrasne krajolike Međimurske županije, posjećujući mjesta poput Kuršanca, Preloga, Podturena, Murskog Središća, Selnice, Štrigove i Čakovca, a djelomično smo zavirili i u Varaždinsku županiju, posjetivši Varaždin i Prelog.
Sada, članovi 2. Podružnice - Sjeverna Hrvatska, iskazuju želju za širenjem suradnje i upoznavanjem s članovima MKVC iz drugih podružnica te županija, posebice Krapinsko-zagorske i Koprivničko-križevačke županije, gdje također djeluje podružnica. Cilj nam je ne samo da dijelimo ljubav prema motociklizmu, već i da zajedno istražujemo bogatu kulturnu, povijesnu i prirodnu baštinu naših područja.
U nadi za budućim suradnjama i zajedničkim događanjima, pozivamo sve zainteresirane da se pridruže i sudjeluju u otkrivanju ljepota našeg kraja.
Cilj:
Cilj 2. Podružnice - Sjeverna Hrvatska MKVC je ostvariti međusobno upoznavanje članova unutar podružnice, ali i s članovima iz ostalih podružnica MKVC. Želimo dijeliti bogatstvo naše regije, istražujući kulturnu, povijesnu i prirodnu baštinu koja oblikuje naša područja.
Uz to, želimo promovirati ljepotu i sigurnost cesta, istražujući ih na način koji potiče zajedništvo među članovima MKVC. Također, želimo istaknuti gastronomske delicije naših krajeva, potičući članove MKVC i druge na istraživanje raznolikosti lokalnih okusa.
Posebno se želimo posvetiti promociji moto kampa uz jezero, ističući njegove mogućnosti za Moto klub Veterani - Croatia. Cilj nam je pokazati članovima MKVC i drugima kako moto kamp nudi jedinstveno iskustvo, potičući ih da ga iskoriste i uživaju u moto zajedništvu uz prekrasnu prirodu.
Vrijeme:
07. - 09.06.2024. godine
Organizator:
2. Podružnica - Sjeverna Hrvatska (Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Međimurska i Varaždinska županija) - Slobodan Novak, predsjednik, mob: 0957786007, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Kontakt:
MKVC, predsjednik Ratko Dragović - Klek, mob: 00385(0)911519920, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
1. Podružnica - Središnja Hrvatska (Grad Zagreb, Zagrebačka, Karlovačka, Sisačko-moslavačka i Bjelovarsko-bilogorska županija) - Vjeran Pokos, predsjednik, mob: 0989056118, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
2. Podružnica - Sjeverna Hrvatska (Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Međimurska i Varaždinska županija) - Slobodan Novak, predsjednik, mob: 0957786007, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
3. Podružnica - Zapadna Hrvatska (Istarska, Primorsko-goranska i Ličko-senjska županija) - Velibor Prikaski - Vele, predsjednik, mob: 0917366910, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
4. Podružnica - Južna Hrvatska (Zadarska, Šibensko-kninska, Splitsko-dalmatinska i Dubrovačko-neretvanska županija) - Mario Galov, predsjednik, mob: 0989802024, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
5. Podružnica - Istočna Hrvatska (Brodsko-posavska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Virovitičko-podravska i Vukovarsko-srijemska županija) - Mirko Đurđević - Miki, predsjednik, mob: 098530512, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
7. Podružnica - Posavina (Posavski kannton u BiH) - Predrag Mišković - Fred, predsjednik, mob: 0038763911804, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
8. Podružnica - Bosna Srebrena (Srednjobosanski i Zeničko-dobojski kanton u BiH) - Željko Ljubanić - Žex, predsjednik, mob: 0038763328150, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  

2023.