logo portal banner

AKTIVNOSTI

Proljetno druženje na Pulcu `24.

2024 04 06 rijeka
 
U subotu, 06. travnja 3. Podružnica - Zapadna Hrvatska MKVC-a je obilježila svoje deseto proljetno moto druženje u svojim klupskim prostorijama na Pulcu u Rijeci. Ovo jubilarno okupljanje je bilo izuzetno posebno, obilježeno prisustvom članova klubova iz 3. i 7. Podružnice MKVC, kao i brojnih drugih moto entuzijasta.
Uz prisustvo brojnih klubova i udruga, poput MMC Green Knights, Arba Riders s otoka Raba, MK Iron Dogs iz Rijeke, MK Tsunami iz Požege, Moto udruge CRO V-MAX iz Rijeke, te MK Specijalne Policije iz Domovinskog rata, klub je ugostio i mnoge prijatelje i simpatizere MKVC-a, kao i motoriste iz Primorsko-goranske županije i Istre.
Proljetni dan je bio blagoslovljen idealnim vremenskim uvjetima, što je mnogim ljubiteljima dvokotača omogućilo uživanje u vožnji i dolazak na moto druženje na Pulac. Atmosfera je bila ispunjena uzbuđenjem i pozitivnom energijom, a druženje je trajalo do ranih jutarnjih sati.
Kulminacija večeri dogodila se oko 22 sata kada je organiziran spektakularan vatromet koji je oduševio sve prisutne i dodatno obogatio atmosferu ovog posebnog događaja.