logo portal banner

AKTIVNOSTI

Ustrojavanje MK Veterani - Hercegovina

2010 11 27 ustrojavanje mkv hercegovinaa
 
Dana 27. studenoga 2010. godine u Širokom Brijegu održana je osnivačka skupština Moto kluba Veterani - Hercegovina. Moto klub Veterani - Hercegovina ustrojio se kao još jedan Moto klub Veterani koji čini Zajednicu Moto kluba Veterani - Croatia.
Nositelj ustrojavanja bio je Ivica Grbešić - Žiža. Cilj ustrojavanja MK Veterani - Hercegovina je organiziranje i sudjelovanje na motociklističkim susretima i priredbama radi međusobnog druženja i druženja s članovima drugih motociklističkih klubova, promoviranje Hercegovine u moto svijetu na području Bosne i Hercegovine i šire te sudjelovanje u raznim obljetnicama vezane za Domovinski rat i upoznavanje šire javnosti sa doprinosom branitelja iz Hercegovine u Domovinskom ratu.
Za predsjednika izabran je Tihomir Jurilj - Tijo, za dopredsjednika Ivica Grbešić - Žiža, a za tajnika Vjekoslav Bilić.
MK Veterani - Hercegovina djelovat će na slijedećoj adresi:
Kontakti osoba je: Tihomir Jurilj - Tijo, mob: 0038763385907 i Ivica Grbešić - Žiža, Mob: 0922334934
 
 

 
2010.11.27. - Obavijest o ustrojavanju MK Veterani - Hercegovina
 
logo_mk_veterani_hercegovina
Branitelji - motoristi iz Hercegovine dana 27.11.2010. godine na adresi Fra. Didaka Buntića u Caffe baru "Široki " u Širokom Brijegu s početkom u 18 sati organiziraju osnivačku skupštinu Moto kluba Veterani - Hercegovina.
Cilj ustrojavanja MK Veterani - Hercegovina je organiziranje i sudjelovanje na motociklističkim susretima i priredbama radi međusobnog druženja i druženja s članovima drugih motociklističkih klubova, promoviranje Hercegovine u moto svijetu na području Bosne i Hercegovine i šire te sudjelovanje u raznim obljetnicama vezane za Domovinski rat u Bosni i Hercegovini i upoznavanje šire javnosti sa doprinosom branitelja iz Hercegovine u Domovinskom ratu u BiH i RH.
Ivica Grbešić - Žižić, mob: 0922536321, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Na Forumu neka se izjasne Veterani koji će ići na osnivačku skupštinu.