logo portal banner

AKTIVNOSTI

Ustrojavanje MK Veterani - Rijeka

logo_mk_veterani_podupirujuciDana 30. listopada 2010. godine u Rijeci (mjesto Pašac) sastali su se bikeri - motoristi s područja u Primorskoj-Goranskoj županiji sa predstavnicima Zajednice Moto klubova Veterani - Croatia povodom osnivanja Moto kluba Veterani - Rijeka.
Nositelj ustrojavanja MK Veterani - Rijeka, Velibor Prikaski - Vele okupio je dvadesetak budućih članova i predstavnike moto klubova koji djeluju na području Primorsko-goranske županije.
Predstavnici Zajednice Moto klubova Veterani - Croatia su obrazložili cilj ustrojavanja MK Veterani - Rijeka gdje su naveli osnovni cilj: organiziranje i sudjelovanje na motociklističkim susretima i priredbama radi međusobnog druženja i druženja s članovima drugih motociklističkih klubova, promoviranje Primorsko-goranske županije u moto svijetu na području Hrvatske i šire te sudjelovanje u raznim obljetnicama vezane za Domovinski rat i upoznavanje šire javnosti sa doprinosom branitelja iz Primorsko-goranske županije u Domovinskom ratu.
Nositelj ustrojavanja predstavnicima drugih moto klubova u županiji su naglasili kako žele produbiti još bolje odnose u cilju promocije moto svijeta i sjećanje na branitelje iz Domovinskog rata u Primorsko-goranskoj županiji.
Zajednica Moto klubova Veterani - Croatia će kao i do sada voditi računa kakve bikere - motoriste prima u svoje redove. Zajednica ne želi preuzimati ni snositi odgovornost pojedinaca iz prijašnjeg vremena, ali nema ni predrasuda prema nikome nit nas zanima „lanjski snijeg“.
Iz respekta prema drugim moto klubovima u Primorsko-goranskoj županiji nositelji ustrojavanja MK Veterani - Rijeka poštovat će „neformalna“ pravila koja se pridržavaju moto klubovi u županiji i djelovat će sukladnu dogovoru.
U slučaju neispoštovanja dogovora, MK Veterani - Rijeka nastavit će djelovanje sukladno zakonskim regulativnima Republike Hrvatske.

Zajednica Moto klubova Veterani - Croatia
Predsjednik, Ratko Dragović - Klek

 

World tražilica