logo portal banner

AKTIVNOSTI

„Sigurno na dva kotača" - Koprivnica

Dana 02.03.2011.godine po četvrti put održana je akcija „Sigurno na dva kotača“. Sama akcija je potekla od PU Koprivničko-križevačke i policijske službenice Aleksandre Krnjašič koja je okupila moto klubove koji djeluju na području Koprivnice.

{youtubejw}{/youtubejw}

Gđ. Krnjašič pozvala je na suradnju i pomoć kako da se spriječi ili barem smanji smrtno stradavanje motociklista na prometnicama diljem Lijepe naše. Moto klub Veterani - Koprivnica se odmah maksimalno uključio u akciju te svake godine poziva sve bikere na tu akciju u centar grada. Prezentaciju sigurne vožnje u organizaciji AK Koprivnica vodi Ivica Ressler, voditelj auto škole pod budnim okom djelatnika prometne policije. Isto tako uvijek su prisutni djelatnici prve pomoći koji pokažu u slučaju povrede kako pravilno pružati prvu pomoć. Da bi druženje proteklo u potpunosti za to se svake godine pobrine moto Moto klub Veterani - Koprivnica koji priredi druženje na kojima se uvijek prodiskutira sama akcija i dogovara daljnja druženja i naravno da se pomažu motori i njihove performanse. Druženje organiziraju u drugom mjestu širom Podravine kako bi našim prijateljima koji dođu iz udaljenih mjesta mogli pokazati Podravinu, s time da se ove godine rodila ideja, a na prijedlog predsjednika Moto klub Veterani - Koprivnica Tomislava Smolaka da se blagoslov motora organizira u Župi Molve, točnije u crkvi Blažene Dijevice Marije.
Zahvaljujemo se patru Tomislavu Glavniku na velikoj suradnji u organizaciji ovog projekta ,isto tako velika hvala načelniku opčine Molve koji je na prvi poziv prepoznao dobrobit ove akcije, i nakraju nikako ne smijemo zaboraviti Udrugu športskih ribolovaca Molve koji su nam velikodušno ustupili dom u Sekulinama gdje smo imali druženje.
Svakako moramo spomenuti sponzore, a to su Kalsberg pivovara Koprivnica i studena Podravka.
Snimatelju Ninoju Smolaku velika hvala, još jednom svima puno hvala.

Moto klub Veterani - Koprivnica
predsjednik, Tomislav Smolak

 


 

2011.04.02. - MKV - Koprivnica - "Sigurno na dva kotača" - Najava

Već četvrtu godinu zaredom MUP Koprivničko-Križevačke županije i HAK Koprivnica u suradnji sa Moto klubovima Koprivnice i okolice organizira akciju "Sigurno na dva kotača".
Akcija će se održati 02.04.2010.god. (subota) na centralnom koprivničkom trgu sa početkom u 09 sati

EVO KAKO BI TO IZGLEDALO OVE GODINE

  • 1) Okupljanje u centru Koprivnice od 9.00 do 10,00 sati
  • 2) u 10,00 sati defile ulicama grada u spomen poginulim bikerima
  • 3) povratak u centar, pokazna viježba prve pomoči
  • 4) vožnja spretnosti i sigurne vožnje u  organizaciji HAK-a
  • 5) po završetku panoramska vožnja podravinom do mijesta Molve,posjet crkvi gdije je misa za    poginule bikere,kratko upoznavanje sa  povjesču i nastanku crkve ,potom blagoslov motora i odlazak na ručak.

Sva događanja će biti pod pratnjom prometne policije na čiju inicijativu je i cijela akcija i potekla.
Veselimo se vašem dolasku MK Veterani - Koprivnica
U slučaju lošeg vremena akcija će se održati u nedjelju {03.04.2011.} na istom mjestu i u isto vrijeme
Rasprava se nalazi na ForumuFacebooku