logo portal banner

AKTIVNOSTI

Obljetnica zaustavljanja JNA tenkova u Pologu `11.

2011_05_07_siroki_brijeg_01MK Veterani - Hercegovina u saradnji sa RMK "TNT" iz Pologa, ovaj događaj obiljezavanja 20-te godišnjice zaustavljanja tenkova su odradili  na zavidnoj razini.... 
Nakon svecanog dijela otkrivanja spomenika kojem smo i mi nazocili uslijedio je party na kojem su nazocili mnogobrojni klubovi..

Takođe smo polozili vijence na novootkriveni spomenik nakon čega je ekipa nazocila svetoj misi za sve poginule branitelje...
Ovo druzenje ćemo nastojati dignuti na jednu još veću razinu i pokušati da nastavimo kao i ove godine tj da omogućimo i sljedećih godina totalno nekomercijaliziran party.

{imageshow sl=122 sc=1 /}

 {youtubejw}brAsQdvnzmw{/youtubejw}


 

2011.05.07. - Druženje bikera u Pologu, sjećanje na zaustavljene tenkove (FOTO)

Među one skupine ljudi koji se vole veseliti i družiti spadaju svakako i bikeri. Poznato je također da su od vremena završetka Domovinskog rata, do danas redovito se pojavljivali na svim obljetnicama vezanim za važnije datume tog teškog ali slavnog vremena hrvatskog naroda u Hrvatskoj i BiH.
Tako je bilo i danas u mjestu Polog, gdje se obilježavala 20. godišnjica zaustavljanja tenkova zloglasne JNA. Iz više moto klubova Hrvatske i svih okolnih mjesta Hercegovine, bikeri su došli položiti cvijeće i zapaliti svijeće kod novootkrivenog spomenika u Pologu. Nakon polaganja cvijeća i molitve za sve poginule hrvatske branitelje, bikeri su se nastavili družiti na prostoru OŠ u Pologu.
Jedna skupina širokobrijeških bikera u četvrtak jutro odlazi u Bleiburg kako bi s drugim moto klubovima iz RH odali počast svim onima koji su stradali od ruke partizanskih zločinaca.
Slijedeće druženje bikera u Širokom Brijegu bit će krajem mjeseca svibnja kad je u organizaciji ovdašnjeg moto kluba predviđena Motorijada 2011.
ABCportal.info (FOTO Ivan RAMIĆ) 


2011.05.07. - MKV - Hercegovina - 20-a obljetnica zaustavljanja tenkova Polog - Najava

logo_mk_veterani_hercegovinaRock moto club TNT Mostar i Moto klub Veterani - Hercegovina organiziraju obilježavanje 20-e obljetnice zaustavljanja tenkova u mjestu Polog, dana 07.05.2011.
Pozivamo Vas da svojim dolaskom podržite skup, da zajedno ne dopustimo vremenu da ovaj povijesno važan datum padne u zaborav!

Dan kad je JNA mašinerija krenula na Hrvatsku i polomila zube u mjestu Polog... tada smo svi skupa ustali kao jedan i stali pred njih svojim golim tijelima ... pokažimo da i sad možemo tako, da prenesemo novim generacijama istinitu povijest o Domovinskom ratu!

Kontakt:
Jurilj Tihomir - Bosanac, mob: 0038763385907

World tražilica