logo portal banner

AKTIVNOSTI

SOS Dječje selo Lekenik - Obljetnica `12.

2012 05 06 lekenik lekenik

Članovi ZMKVC na poziv ravnatelja SOS Dječjih sela Hrvatske u Lekeniku priključili su se 06.05.2012. godine obilježavanju 20 godina postojanja dana.

Tijekom prijepodneva u Lekeniku organizirali su u Društvenom centru prigodan program  uručivanjem priznanja za djelatnice i djelatnike SOS Sela, zatim radionice:  likovna, glazbena, dramska i plesna potom na sportskim poligonima razna takmičenja i zabavne aktivnosti.
U poslijepodnevnim satima na obilježavanje priključili su se članovi ZMKVC, LE MC BK Croatia I i MC Vukovi - Livno. U krugu sela odvozili su moto defile,  a kasnije i vožnju sa djecom po naselju. Bikeri su podijelili poklone za djecu, a najviše ih je obradovala vožnja. Uspostavljena je dugoročna suradnja između bikera i djece SOS dječjeg sela Lekenik.

 

 

2012 05 06 sos djecje selo lekenik zahvalnica

 


 2012.05.06. - 20. obljetnica SOS Dječjeg sela Hrvatske - Lekenik - Poziv

 

2012 05 07 sos lekenik pozivnica

 

Članovi ZMKVC priključit će se obilježavaju  20 godina postojanja SOS Dječjih sela Hrvatske dana 06.05.2012. godine (nedjelja). Plan događanja je:

  • -  11.00 sati - u Društvenom centru odvijati će se prigodan program  uručivanjem priznanja za djelatnice i djelatnike SOS Sela
  • - 12:00 sati - u Društvenom centru će se odvijati  Radionice :  Likovna, Glazbena, Dramska i Plesna
  • - 14:00 sati - ručak za svu djecu po kućama u Selu
  • - 15:00 sati - na sportskim poligonima predviđena su razna takmičenja i zabavne aktivnosti.
  • - 15:15 sati - prihvat Bikera  ispred kafića "Napoli" u Lekeniku (kafić je 100 m poslije benzinske iz smjera V.Gorice).
  • - 15:45 sati - mali defile po mjestu da bi potom odvozili u krug Dječjeg sela gdje bi nastavili druženje prema ranije navedenom protokolu! Članovi mogu po vlastitoj želji kupiti i pokloniti  djeci malo prigodnih poklona (slatkiši, grickalice....). Djeca vole razna događanja, ali Bikeri i motori su u njihovim teškim životnim pričama  zaista nešto posebno i nezaboravno  pa bi bilo dobro da se odazovemo u što većem broju!

Zbog propisa u SOS Dječjem selu Lekenik ne smije se pušiti ni konzumirati alkohol.
Na obilježavanje očekuje se dolazak značajnih gostiju i uglednika.
Potvrđen je i dolazak nekih medijskih kuća koje će popratiti cijeli program.

World tražilica