logo portal banner

AKTIVNOSTI

Radni sastanak predstavnika MKVC i Croatian Riders Network iz Australije

2012 09 24 roatian riders network

Dana 24.09.2012. godine u klupskim prostorijama MKVC u Zagrebu održan je sastanak na kojem su prisustvovali predsjednik MKVC Ratko Dragović - Klek i Glavni tajnik MKVC Dražen Jermen - Bee Happy te predstavnik hrvatske bikerske grupe Croatian Riders Network iz Melbourna iz Australije g. Joe Prša.
Tema sastanka bila je uspostava suradnje na moto sceni u RH i Australiji.
Nakon obostranog informiranja o radu i djelovanju MKVC i bikerske grupe Croatian Riders Network i podjela promotivnog materijala prezentirali smo mogućnosti dugoročne suradnje.
Budući da je jedan od ciljeva (7.8.) Strateškog plana MKVC za 2012.-2016. godinu i Povezivanje sa hrvatskim bikerima i hrvatskim zajednicama u iseljeništvu, MKVC se obvezao pružiti svu potrebnu pomoć pri dolasku i smještaju Hrvata bikera iz Australije kako bi ih upoznali sa prirodnom, kulturnom i povijesnom baštinom RH, domovine njihovih predaka.
Pozivamo i druge hrvatske bikerske grupe i klubove iz inozemstva da nam se najave prilikom dolaska u RH kako bi im članovi MKVC mogli prezentirati prirodnu, kulturnu i povijesnu baštinom RH.

 

MKVC
predsjednik, Ratko Dragović - Klek, pukovnik

World tražilica