logo portal banner

AKTIVNOSTI

Zajedno i dostojanstveno za istinu

2012 11 15 potpora generalima plakat

 

Dragi i poštovani građani Republike Hrvatske,
Konačno smo dočekali oslobađajuću presudu! Pravda je ipak pobijedila!
Mi branitelji i stradalnici iz Domovinskoga rata, zajedno s vama i vašim najbližima molili smo i bdjeli u našim katedralama i crkvama od sinoć do danas kako bismo zajedno dočekali konačnu presudu našim generalima Mladenu Markaču i Anti Gotovini.
Njihova nas je žrtva još više zbližila, ujedinila, po prvi puta sve braniteljske udruge Domovinskog rata dogovorile su zajednički nastup.
A čekajući presudu, misnim žrtvama i bdijenjem pokazali smo potporu dostojanstvo, ali i zajedništvo svih naših građana s generalima čija su žrtvovanja bila velika, nesebična i plemenita.
Veselimo se skorom susretu s njima: svi na doček naših heroja!

 


 

 

 
(poziv za građane Grada Zagreba)

Kad nas je trebalo obraniti, bili su tu.
Sada, kad treba obraniti njihovu čast, budimo i mi uz njih.
Hrvatski branitelji pozivaju vas na svetu misu za Hrvatske generale Antu Gotovinu i Mladena Markača, u četvrtak 15. studenoga u zagrebačkoj katedrali, s početkom u 19h.
Molimo i bdijmo širom Lijepe naše 15. studenoga, a 16. zajedno dočekajmo konačnu presudu na Trgu bana Josipa Jelačića i trgovima naših gradova?


Molitvom za generale - Zajedno i dostojanstveno za istinu.


 

Dragi i poštovani građani Republike Hrvatske,
Mi branitelji i stradalnici iz Domovinskoga rata, pozivamo vas i vaše najbliže da se pridružite nama i našoj djeci na misi u Zagrebačkoj katedrali kao i katedralama i crkvama diljem Lijepe Naše, u četvrtak 15. studenoga 2012. u 19 sati, a nakon toga na cijelonoćnom bdijenju te zajedničkom čekanju drugostupanjske presude generalima Mladenu Markaču i Anti Gotovini koja je najavljena za petak 16. studenoga u 9 sati.
Zajedno ćemo dočekati presudu, ma kakva ona bila, na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu, na Markovu trgu te na trgovima naših gradova i naselja.
Misnim žrtvama i bdijenjem pokazat ćemo potporu, dostojanstvo, ali i zajedništvo svih naših građana s generalima čija su žrtvovanja bila velika, nesebična i plemenita.
Nadamo se da će oni 16. studenoga biti oslobođeni nepravednih optužbi i da ćemo ih dočekati s radošću.

Zajedno i dostojanstveno za istinu
Hrvatski branitelji

 

World tražilica