logo portal banner

AKTIVNOSTI

Dobrovoljno davanje krvi (DDK) - Zagreb `08.

12. travnja 2008. MK Veterani ponovo su se priključili tradicionalnom, već 7. DDK (akciji dobrovoljnog darivanja krvi) u organizaciji motorista Grada Zagreba. Iako je vrijeme bilo nepogodno za ljubitelje motociklizma, uspjelo se okupiti 120 motorista od kojih je darovano 110 doza krvi. Okupljanje je počelo u popularnom baru «Movie pub» na Savskoj cesti, te se kolona motorista formirala oko podneva i uputila uz pratnju policije u centar za transfuzijsku medicinu u Petrovoj ulici.
Nakon dobrovoljnog darivanja krvi, koje je proteklo uz mnogo motorističkih nezaobilaznih šala, motoristi su se vratili na lokaciju polaska, gdje su imali organiziran rock band, roštilj, i osvježavajuća pića. Tijekom večeri odigrao se i izbor za miss motora, miss foruma, mistera foruma, i mnoge nagradne igre. Veselju kraja nije bilo. Čestike organizatoru, koji je brinuo o svakom detalju i svakom darovatelju krvi kako bi se ugodno osjećao.
MK Veterani, sa svojim podupirajućim članovima, darovali su 8 doza krvi, u nadi da će tim malim doprinosom pružiti pomoć kome god ona bila potrebna. Odazvati ćemo se svakoj humanitarnoj akciji kao što to činimo od prvog dana svog osnutka.
Više o tome nalazi s ena linku: www.vijesti.hrt.hr
 

HRT 1 - Dnevnik

Z1 - Vijesti

HRT 2 - Zagrebačka panorama

World tražilica