logo portal banner

AKTIVNOSTI

Edukacija - Članovi MKVC položili za „P“ razred radioamaterskog operatera `13

2013 02 17 novi marof

Članovi MKVC su za klupske potrebe sudjelovali na predavanju za „P“ razred radioamaterskog operatera u organizaciji Radio kluba Novi Marof (9A1CBB) u Novom Marofu. Na tečaju smo se upoznali sa teorijom radiokomunikacije, radiotehnike i osnovama radiooperatorskih vještina.
Nakon predavanja dana 17.02.2013. godine članovi MKVC pristupili su ispitu i uspješno položili za „P“ razred radioamaterskog operatera.
Osposobljavanjem članova MKVC omogućeno nam je korištenje jačih i kvalitetnijih uređaja za komunikaciju tijekom moto vožnje svugdje po svijetu. Na ovaj način vođenje moto kolone bit će daleko sigurnije i jednostavnije za članove koji obnašaju dužnosti u MKVC: road captain, assistant captain i sergeant at arms.

 {imageshow sl=77 sc=1 /}


 
2013.02.11. - Poziv za sudjelovanje na tečaju iz radiofonije
 
2013 02 12 novi marof 9a1cbb logoMKVC svake godine organizira moto maratone na raznim projektima po Hrvatskoj i u inozemstvu. Velike poteškoće tijekom tih moto maratona imamo zbog nekvalitetne komunikacije između vođe puta, začelja i voditelja projekta. Tijekom ovih godina MKVC je kupio određene komunikacijske uređaje za koje je smatrao da bi mogle koristiti kako bi vožnja za organizatora bila ugodna i sigurna. No sredstva koja smo pribavili nisu se pokazala kao dovoljno dobra.
Za desetak dana MKVC će biti primljena u Svjetsku veteransku federaciju (WVF) kao prvi moto klub u svijetu. Nakon toga bit će potreba putovati po cijelom svijetu i sudjelovati u aktivnostima WVF. U tim čestim putovanjima veliku pažnju morat ćemo posvetiti sigurnosti. Zbog toga imamo potrebu za stjecanjem novih znanja iz radiofonije.
Poradi toga, a u skladu sa Strateškim planom MKVC, MKVC u suradnji sa Radio klubom Novi Marof organizira tečaj za članove MKVC iz radiofonije.
Tečaj iz radiofonije će se provoditi 12., 13., i 15.02.2013. godine od 18.00 – 20.00 sati na adresi Zagorska 27 u Novom Marofu. Predavanje će organizirati, nadzirati i valorizirati stručni timovi. Po završetku tečaja organizirat će se i ispit tako da će svi učesnici dobili certifikat o položenom tečaju.
Cijena tečaja po osobi je 250,00 kuna.
Na tečaj se mogu prijaviti i ostali bikeri iz drugih MK klubova.
Pozivam članove MKVC i zainteresirane članove ostalih MK klubova da se jave tajniku MKVC Draženu Jermanu – Bee Heppy na mob: 0981870178; E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..
Dostavite mu podatke: ime i prezime, mob, e-mail i moto klub.

 

World tražilica