logo portal banner

AKTIVNOSTI

Nogometna utakmica Hrvatska - Srbija u Zagrebu

2013 03 22 utakmica zajednicka

Utakmica između Hrvatske i Srbije o kojoj se danima pričalo, za koju se mjesecima pripremalo i koja je do posljednjeg mjesta “skockala” maksimirski stadion završila je pobjedom Hrvatske rezultatom 2:0. Golove su već u prvom poluvremenu postigli Mario Mandžukić i Ivica Olić i zajedno s ostatkom ekipe Hrvatima poklonili ovaj povijesni trijumf.   
Neumornoj i zdušnoj podršci najboljim hrvatskim nogometašima među 35 tisuća navijača na tribinama pridonijeli su i članovi MKVC, koji su ovu važnu kvalifikacijsku pobjedu Vatrenih slavili do kasno u noć.
Čestitamo igračima, izborniku i cijelom stručnom stožeru na još jednom uspjehu na putu za Svjetsko prvenstvo u Brazilu iduće godine.

{imageshow sl=78 sc=1 /}


 

Današnju kvalifikacijsku nogometnu utakmicu "A" reprezentacija Hrvatske i Srbije za Svjetsko prvenstvo 2014. u Brazilu sa maksimirskog stadiona u Zagrebu pratit će i predstavnici podružnica MKVC iz Hrvatske te Hercegovine i Posavine.
MKVC je uspio od HNS nabaviti određeni broj ulaznica za sjevernu tribinu pa sretnim dobitnicima želim dobro druženje na ovom nezaboravnom sportskom događaju i da glasno i srčano navijaju za hrvatske reprezentativce kao što će to činiti i ostali članovi MKVC gdje god se danas okupili.

Idemo po pobjedu ..."

Moto klub Veterani - Croatia
predsjednik, Ratko Dragović - Klek