logo portal banner

#croatiaEU

 
2013 07 01 croatiaeu
 
Povodom Ulaska Republike Hrvatske u Europsku Uniju: Moto Klub Veterani - Croatia Poziva Bikere na Posjet Hrvatskoj
srpnja 2013. godine, Republika Hrvatska se s ponosom pridružila Europskoj uniji, otvarajući svoja vrata i srce za sve koji žele otkriti njezine bogatstva i ljepote. U duhu tog povijesnog trenutka, Moto Klub Veterani - Croatia s entuzijazmom poziva bikere iz država članica EU da otkriju čari Hrvatske, upoznajući se s njezinom poviješću, kulturom te srdačnim ljudima.
Hrvatska, zemlja koja spaja tisućljetnu europsku tradiciju s mediteranskim šarmom, nudi bikera svojevrsnu oazu raznolikosti. Vijugavi planinski putevi, slikovite obalne ceste, otočki pejzaži, te kilometarske autoceste i prostrane prometnice zlatne slavonske ravnice čekaju svakog ljubitelja vožnje.
Moto Klub Veterani - Croatia već je prepoznao interes i ljubav europskih bajkera prema Hrvatskoj kao destinaciji koja pruža dobrodošlicu i prijateljski okoliš za moto avanture. Ovim putem izražavamo očekivanje i radost u još većem broju posjeta nakon 01. srpnja.
Svi bikeri su dobrodošli da dožive uzbudljiva moto događanja, susrete, kampove i klubove diljem Hrvatske. Moto Klub Veterani - Croatia želi svim bikerima sigurno i ugodno putovanje, te nezaboravan boravak u našoj prekrasnoj zemlji.
Za dodatne informacije, molimo kontaktirajte nas na E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..
Hvala.
 
World tražilica