logo portal banner

AKTIVNOSTI

Skupština 1. Podružnice - Središnja Hrvatska MKVC `13.

2013 04 06 skupstina podruznice 1 bruno-118
 
Podružnica 1. - Središnja Hrvatska MKVC je dana 06.04.2013. godine održala redovnu godišnju izvještajnu skupštinu i izvanrednu izbornu skupštinu.
U prvom dijelu vodstvo podružnice prezentiralo je operativni i financijski plan za prošlu 2012. godinu. Tako je navedeno da je Podružnica 1. - Središnja Hrvatska MKVC organizirala pet svojih projekata i da su njeni članovi, prema svojim mogućnostima, sudjelovala na još dvadeset i osam projekata koje su organizirale druge podružnice MKVC ili druge braniteljske i civilne udruge iz RH. Posebno je naglašeno da u Podružnici 1. - Središnja Hrvatska MKVC ima ukupno trideset sedam članova od toga su dvadeset tri redovna člana.
Nakon ovog redovnog godišnjeg izvješća o radu Podružnice 1. - Središnja Hrvatska MKVC, u drugom dijelu skupštine članovi su razriješili dužnosti v.d. predsjednika Podružnice 1. - Središnja Hrvatska MKVC Darka Živkovića - Daču. Dačo je dužnost v.d. predsjednika Podružnice 1. - Središnja Hrvatska MKVC preuzeo pred kraj ljeta 2012. godine kao dopredsjednik Podružnice 1. - Središnja Hrvatska MKVC. Već tada je nagovijestio da će tu dužnost obnašati privremeno do proljeća zbog planiranih velikih privatnih promjena koje će mu uvelike otežavati rad kao predsjedniku Podružnice 1. - Središnja Hrvatska MKVC. Dačo je dužnost v.d. predsjednika obnašao časno na čemu su mu se ovom prigodom zahvalili članovi Podružnice 1. - Središnja Hrvatska MKVC te mu zaželjeli sve dobro u njegovim novim planovima koje ima u Hrvatskoj.
Za novog predsjednika Podružnice 1. - Središnja Hrvatska MKVC izabran je dosadašnji glavni tajnik MKVC Dražen Jerman - Bee Happy, dužnosti v.d. dopredsjednika Podružnice 1. - Središnja Hrvatska MKVC razriješen je Mladan Kušer - Bađo, a za novog dopredsjednika imenovan je Siniša Horvatić - Bagzy.
Novi predsjednik Podružnice 1. - Središnja Hrvatska MKVC Dražen Jerman - Bee Happy obratio se okupljenima i u kratkim crtama je naglasio da će Podružnica 1. - Središnja Hrvatska MKVC i dalje aktivno sudjelovati i organizirati društvena događanja na moto sceni na području gdje djeluje, promovirati i čuvati sjećanja na Domovinski rat, povezivati lokalne moto klubove te osnaživati rad podružnice kroz edukacijske programe kako bi se članovi pripremili za nove izazove.
U ime cjelokupnog MKVC predsjednik MKVC Ratko Dragović – Klek se zahvalio dosadašnjem vodstvu Podružnice 1. - Središnja Hrvatska MKVC na trudu i radu, a novom vodstvu zaželio je uspješnu provedbu svojih aktivnosti uz puno vožnje i zajedništva, a sve u cilju ostvarivanja strateških ciljeva MKVC: uspostava snažne međusobne komunikacije, edukacija članova, postizanje samoodrživosti podružnice, pozicioniranje podružnice na lokalnoj, a MKVC na svjetskoj razini, pružanje pomoći potrebitim članovima, humanitarno djelovanje, sudjelovanje na obilježavanjima sjećanja na Domovinski rat, razvoj moto turizma, suradnja s hrvatskim bikerima iz BiH te hrvatskom zajednicom u svijetu i s veteranima članovima Svjetske veteranske federacije (WVF).
Nakon službenog dijela skupštine nastavili smo se družiti do kasno u noć.
 
{imageshow sl=79 sc=1 /}