logo portal banner

logo mkvc tigar zuri

logo mkvc tigar bijelkasti

2013 05 24 ljetni kamp za djecu euroclub
 
Na otoku Šolti već dvadeset godina djeluje ljetni kamp EUROCLUB za djecu i mlade. Kamp je u potpunosti prilagođen boravku, zabavi i druženju mladih iz cijelog svijeta. Stručno osoblje, profesori i animatori kampa za njih tijekom ljetnih mjeseci pripremaju brojne zabavne, edukativne i sportske aktivnosti ne bi li im boravak na ovom dalmatinskom otoku učinili nezaboravnim. U ponudi su: intenzivni tečajevi jezika, filmska, sportska, modna, plesna i špijunska akademija, kvizovi znanja, zabavne štafete, „šoltanska alka“, „pučke igre“, sportska natjecanja, radionice… Za vrtiće i škole EUROCLUB organizira ljetni kamp za sport i učenje stranih jezika, zatim jednodnevne školske izlete, školu u prirodi i maturalna putovanja.
Moto klub Veterani - Croatia i sam se uvjerio u bogatu i sadržajnu ponudu koju nudi ovaj kamp organizirajući odlazak djece svojih članova i drugih hrvatskih branitelja na ljetovanje na Šoltu. Pozitivna iskustva i dojmovi koje djeca i mladi odnose sa Šolte najbolja su preporuka drugim grupama i pojedincima da upravo ovaj kamp odaberu kao svoju iduću ljetnu destinaciju.
Informacije i prijave na web stranici kampa www.euroclub.hr ili osobno direktoru kampa Igoru Čavali na mob: 0959079116 ili e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

PRISTUPNICA

Članom MKVC može postati svaki državljanin RH koji će se na temelju članka 8. Statuta MKVC, dragovoljno uključiti u provođenju djelatnosti kluba ...
WVF
     MHB RH
   
ZAGREB
    HTZ
    GS OS RH
     EUROBIKER-CROATIA
    MKVC
logo wvf
logo ministarstvo branitelja     logo grad zagreb     logo htz     logo gsos rh     logo eurobiker     logo mkvc
Go to top