logo portal banner

AKTIVNOSTI

Preporuka za ljetovanje u ljetnom kampu EUROCLUB na otoku Šolti `13

2013 05 24 ljetni kamp za djecu euroclub
 
Na otoku Šolti već dvadeset godina djeluje ljetni kamp EUROCLUB za djecu i mlade. Kamp je u potpunosti prilagođen boravku, zabavi i druženju mladih iz cijelog svijeta. Stručno osoblje, profesori i animatori kampa za njih tijekom ljetnih mjeseci pripremaju brojne zabavne, edukativne i sportske aktivnosti ne bi li im boravak na ovom dalmatinskom otoku učinili nezaboravnim. U ponudi su: intenzivni tečajevi jezika, filmska, sportska, modna, plesna i špijunska akademija, kvizovi znanja, zabavne štafete, „šoltanska alka“, „pučke igre“, sportska natjecanja, radionice… Za vrtiće i škole EUROCLUB organizira ljetni kamp za sport i učenje stranih jezika, zatim jednodnevne školske izlete, školu u prirodi i maturalna putovanja.
Moto klub Veterani - Croatia i sam se uvjerio u bogatu i sadržajnu ponudu koju nudi ovaj kamp organizirajući odlazak djece svojih članova i drugih hrvatskih branitelja na ljetovanje na Šoltu. Pozitivna iskustva i dojmovi koje djeca i mladi odnose sa Šolte najbolja su preporuka drugim grupama i pojedincima da upravo ovaj kamp odaberu kao svoju iduću ljetnu destinaciju.
Informacije i prijave na web stranici kampa www.euroclub.hr ili osobno direktoru kampa Igoru Čavali na mob: 0959079116 ili e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
World tražilica