logo portal banner

AKTIVNOSTI

Memorijalna vožnja motorista prema Neretvi `13

2013 05 26 dubrovnik mia 102
 
Dubrovački moto klub Libertas Riders dana 26.05.2013. godine organizirao je memorijalnu vožnju 2013. u sjećanje na sve poginule i umrle motoriste Dubrovačko-neretvanske županije.
Polazak bikera iz Konavala, Župe dubrovačke i Dubrovnika bio je sa vidikovca na mostu dr. Franja Tuđmana0000 prema spomeniku 'Vjetreni mlin' gdje su im se pridružili motoristi sa Korčule, Pelješca i iz doline Neretve.
U memorijalnoj vožnji sudjelovali su svi moto klubovi sa područja Dubrovačko-neretvanske županije pa tako i članovi Podružnice 4. - Južna Hrvatska MKVC kao i brojni drugi motoristi.
Tamo će se upaliti svijeće u sjećanje na sve njihove kolege.
Potom se memorijalna vožnja nastavila prema Neretvi gdje ih je u restoranu Villa Neretva čekao ručak. Hranu je sponzorirao vlasnik restorana Pavo Jerković.
Tijekom memorijalne vožnje bikeri su među sobom skupljati donacije namijenjene sigurnoj kući za zlostavljane žene i djecu koju vodi dubrovački Caritas.
Vožnja bi trebala postati tradicionalna i humanitarna kao prisjećanje na sve poginule motoriste i branitelje u županiji.
{imageshow sl=90 sc=1 /}
 
World tražilica