logo portal banner

AKTIVNOSTI

2. Bilten MKVC `13.

2013 06 30 bilten 2013 02Pred vama je drugi broj Biltena MKVC. U drugom tromjesečju 2013. godine organizirali smo nekoliko vlastitih projekata, prisustvovali obilježavanjima vezanim za Domovinski rat i gotovo svim važnim moto susretima u RH i BiH te sudjelovali u više humanitarnih akcija.
Jedna od najvažnijih aktivnosti ovog tromjesečja je početak izgradnje moto kampa u Orašju.
Posebno smo bili aktivni na polju promocije kluba. Izradili smo Vodič kroz MKVC u kojem smo u kratkim crtama predstavili svoje ciljeve, projekte i dosadašnja dostignuća. Vodič je napravljen i u elektronskom obliku i dostupan je na webu. Povodom ulaska Hrvatske u Europsku uniju, a u sklopu nacionalne akcije Vlade RH, izradili smo promotivni spot dobrodošlice bikerima iz EU i objavili ga na Facebooku pod ključnom riječju #croatiaEu. Potom smo sudjelovali u dvije akcije predstavljanja udruga u organizaciji Grada Zagreba (na Zrinjevcu) i Ureda za udruge Vlade RH (u Sesvetama). Ovim aktivnostima prezentirali smo klub široj javnosti i skrenuli pozornost društvene zajednice na MKVC kao aktivnu i angažiranu skupinu veterana-bikera.
I u ovom tromjesečju naši članovi obilazili su moto susrete i ostala događanja vezana uz moto svijet i Domovinski rat.
Od humanitarnih akcija u kojima smo sudjelovali treba izdvojiti humanitarni konvoj za zdravstvene ustanove u Livnu, Gračanici i Srebrenici (BiH) koji su organizirali članovi međunarodne udruge Eurobiker.
U narednom periodu slijede nam dva velika naša projekta. Pozivam sve članove da se u svojim Podružnicama aktivno uključe u njihove pripreme kako bismo ih što uspješnije realizirali. Na projekt “Ponos ratnih veterana” ove ćemo godine službeno pozvati samo članove europskih udruga Svjetske veteranske federacije zbog blizine mjesta i datuma održavanja projekta.
I dalje pozivam sve članove da se aktivno uključe u rad svoje Podružnice te da svoje aktivnosti dokumentirate i na taj način sudjelujete u izradi Biltena MKVC kao i ostalih promidžbenih materijala kluba.
Svim članovima MKVC želim dobru vožnju i dobro druženje u narednom periodu.