logo portal banner

AKTIVNOSTI

Koncert Marka Perkovića - Thompsona u Splitu `13

 2013 06 30 koncert mpt split

Na poziv Marka Perkovića - Thompsona, ikone i simbola duše hrvatskog naroda, članovi MKVC su prisustvovali njegovom koncert na Poljudu u Splitu 30.06.2013. godine kojim promovira svoj novi album „Ora et labora“.
Kao i do sada članovi MKVC rado odlaze na njegove koncerte diljem Hrvatske, BiH i inozemstva jer kao kantautor, tekstopisac i skladatelj, u svojim pjesmama i nastupima, gdje hrabro progovara o onome što se u javnosti često prešućuje, obični i jednostavni ljudi prepoznaju aktualna društveno-politička zbivanja u Hrvatskoj.

 

Thompson je na koncertu slavio i hvalio vrline hrvatskog čovjeka i njegove kršćanske korijene, ohrabrivao i pozivao na okupljanje i zajedništvo te poručio da Hrvate i Hrvatsku može sačuvati jedino "vjera u sebe, Boga, domovinu i obitelj“.
Na koncertu se okupilo preko 50 tisuća domoljuba među kojima je vidljivo dominirala mlađa populacija. Sreli smo puno branitelja iz cijele Hrvatske, koji su na koncert poveli svoje obitelji.
Biti na još jednom Thompsonovom koncertu na Poljudu dan uoči ulaska Hrvatske u EU bila je privilegija i čast.
U ime članova MKVC zahvaljujem se Marku Perkoviću - Thompsonu i cijelom njegovom timu na ustrajnosti u radu. Želim im još puno novih albuma i da se redovito viđamo na koncertima.
„Ora et labora“ - "Moli i radi"

Moto klub Veterani - Croatia
predsjednik Ratko Dragović - Klek,
pukovnik u mirovini
 {imageshow sl=94 sc=1 /}