logo portal banner

AKTIVNOSTI

Skupština 7. Podružnice - Posavina MKVC `13.

2013 12 28 skupstina orasje 101

Dana 28.12.2013.god. održana je treća redovita Izvještajna skupština MK Veterani Posavina u Orašju, s početkom u 16:00 sati, u prostorijama ZU HVIDR-a ŽP.
Na Skupštini je bilo prisutno 17 od 24 člana kluba te su raspravljali o osam točaka dnevnog reda. Pored niza problema koje su imali tijekom godine ipak su zadovoljni svojim radom te između ostalog i odlukom o kupovini zemljišta za izgradnju kampa MK Veterani Posavine koju su donijeli na zadnjoj Skupštini.
Također je izabrano i novo Vijeće kluba koje će provoditi odluke do sljedeće redovne Skupštine, a to su Vitomir Oršolić, Andrija Geljić, Mato Vincetić, Marko Koturić i Branko Koturić.
Na kraju Skupštine dosadašnji tajnik kluba Marko Knežević je dao ostavku na dužnost te u skorom periodu treba imenovati novog tajnika kluba. Također su većinom glasova primljena i tri nova REDOVNA člana u MK Veterani Posavina većinom glasova nazočnih na Skupštini i to Josip Knežević, Christiana Scheifele i Margrit Hafner.
Poslije Skupštine organizirana je večera u Vili Aroma gdje je vlasnik počastio članove tortom povodom godišnjice kluba, a u znak zahvalnosti dodijeljen mu je primjerak monografiju „Moto klub Veterani - Croatia''.

{imageshow sl=115 sc=1 /}

World tražilica