logo portal banner

logo mkvc tigar zuri

logo mkvc tigar bijelkasti

2013 12 30 vrhovec dina

Na poziv voditeljice humanitarne udruge BK Velebit Nevenke Borjan iz Zagreba, članovi MKVC obučeni u odijela Djeda Mraza, u prostorijama udruge, sudjelovali su u podjeli novogodišnjih darova za djecu romske manjine, djecu branitelja, bivših liječenih ovisnika kao i onih koji dolaze iz socijalno ugroženih obitelji.
Podijeljeno je oko 80 darova, od edukativnih igara, dječjih karata koje je donirala Tvornica igračkih karata Grafika Grafoprint, International school Ruhr iz Essenba za djecu je skupio odjeću i obuću, a Udruga KK Dražen Petrović iz Essena je, u suradnji sa školom u Essenu, prikupljala humanitarnu pomoć.
Udruga BK Velebit osim humanitarnog rada od prošle godine započela je djelovati na obrazovnom području pa djeci osnovnoškolskog uzrasta pomaže u svladavanju školskog gradiva, pisanju zadaća i sl. Zasad imaju oko 400 štićenika iz socijalo ugroženih sredina o kojima skrbe.

Iz medija:

http://www.24sata.hr/news/motoristi-se-obukli-u-djeda-bozicnjaka-i-razveselili-djecu-347384

PRISTUPNICA

Članom MKVC može postati svaki državljanin RH koji će se na temelju članka 8. Statuta MKVC, dragovoljno uključiti u provođenju djelatnosti kluba ...
WVF
     MHB RH
   
ZAGREB
    HTZ
    GS OS RH
     EUROBIKER-CROATIA
    MKVC
logo wvf
logo ministarstvo branitelja     logo grad zagreb     logo htz     logo gsos rh     logo eurobiker     logo mkvc
Go to top