logo portal banner

AKTIVNOSTI

Skupština MKVC `14.

2014 02 22 skupstina promocija mkvc-(189)

 
MKVC je dana 22.02.2014. godine održao sedmu redovnu godišnju izvještajnu skupštinu u Zagrebu. Na skupštini su se okupili veterani-bikeri članovi MKVC i njihovi prijatelji iz drugih moto klubova i braniteljskih udruga iz Hrvatske i BiH.
Za 2013. godinu možemo kazati da je, bez obzira što je gospodarska i moralna kriza došla do vrhunca, ipak bila najuspješnija do sada u radu MKVC. Provodeći ciljeve iz Strateškog plana MKVC (2012.-2016.) u djela, MKVC se kao „društveno isključena skupina“ u 2013. godini pozicionirao na moto sceni i među braniteljskim udrugama u RH te na međunarodnoj razini kao poželjan partner. Svoje aktivnosti tijekom prvih pet godina djelovanja zabilježili smo u monografiji pod nazivom „Moto klub Veterani - Croatia (2007.-2012.)“. I dalje ćemo bilježiti naše aktivnosti za neku novu buduću monografiju.
Veliku zahvalnost dugujemo pojedincima, koji vode podružnice i svoje slobodno vrijeme troše na osmišljavanje, vođenje i organiziranje raznih projekata koje provodimo ili na kojima sudjelujemo u lokalnoj zajednici, na nacionalnoj ili međunarodnoj razini. Bez njihovog požrtvovnog angažmana i članova koji ih slijede, mnogi projekti ne bi bili održani. 
U narednom periodu organizirat ćemo već tradicionalne projekte: „Cesta sjećanja“, „Ponos ratnih veterana“, „Jaši do zida“ i druge projekte podružnica. Ove godine započet ćemo i sa jednim novim nacionalnim projektom, moto maraton „Krajevima naših predaka“. Nastojat ćemo sudjelovati na svim značajnim događanjima vezanim uz Domovinski rat koje će organizirati braniteljske i druge udruge te drugim susretima moto klubova i Svjetske veteranske federacije (WVF). 
Vjerujući u naš uspjeh, naše zajedništvo i naša načela (obitelj, posao, domoljublje i vjernost) MKVC će i dalje nizati uspjehe na dobrobit svih članova MKVC, hrvatskih branitelja i moto scene u Hrvatskoj.
 
Moto klub Veterani - Croatia
predsjednik, Ratko Dragović - Klek
  


 

2014 02 22 poziv na gs mkvc u 2014