logo portal banner

AKTIVNOSTI

Dani otvorenih vrata MKVC `14.

2014 06 07 dan otvorenih vrata plakat vrata

MKVC se u subotu 7. lipnja 2014. godine priključio manifestaciji Dani otvorenih vrata udruga Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.
Članovi kluba okupili su se u svojim prostorijama u Sesvetama i najavili niz projekata i aktivnosti koje ih očekuju ove sezone. Od obilježavanja važnih događaja iz Domovinskog rata, moto maratona, defilea i susreta te humanitarnih akcija potrebno je izdvojiti, već za ovaj tjedan planirani, odlazak u poplavama uništenu Posavinu gdje će se priključiti svojoj braći u raščišćavanju terena i obnovi njihovih domova. 
 
 
ORGANIZATOR: Moto klub Veterani – Croatia, koji okuplja veterane-bikere iz čitave Hrvatske, otvorit će u subotu 07.06.2014. godine od 12 sati do 18 sati vrata svojih klupskih prostorija na adresi Zagrebačka 2 u Sesvetama (Zagreb). Veterani-bikeri za svoje sugrađane pripremaju zanimljiv i edukativan program i goste iznenađenja. 
MKVC će predstavit svoje publikacije koje daju detaljan uvid u dosadašnje projekte i aktivnosti kluba unatrag 7 godina od njegova osnutka te prezentirati buduće planove u pogledu razvoja međunarodne suradnje, moto turizma i drugih novih djelatnosti. Posebno najavljujemo dolazak poznatih hrvatskih bikera i garantiramo dobru zabavu i druženje. Pozivamo sve zainteresirane i znatiželjne građane Sesveta, Zagreba i okolice da dođu i upoznaju nas iz prve ruke. Zajedno s predstavnicima auto škole, sigurnosnim službama i ostalima informirat ćemo mlade i buduće vozače motora o sigurnoj vožnji, a upravo im članovi MKVC mogu dati i sve željene informacije o moto sceni u RH. 
MJESTO: Zagrebačka 2, 10360 Sesvete ispred klupskih prostorija MKVC.
 
PROGRAM DOGAĐANJA:
12,00 - cjelodnevne prezentacije motora i moto opreme
13,00 - predstavljanje projekata MKVC
14,00 - moto igre za djecu - Playstation, vožnja motora na akumulator, slaganje puzzli, crtanje
16,00 - vojnički grah
16,00 - dolazak uzvanika i bikera iz javnog života
 
CILJ: Cilj Dana otvorenih vrata udruga 2014. je građanima i široj javnosti približiti programe i projekte od interesa za opće dobro koje provode udruge u Hrvatskoj, organiziranjem različitih aktivnosti u prostorima udruga ili izvan njih, te otvaranjem vrata udruge u određenom danu ili danima svim zainteresiranim građanima. Poseban naglasak je na predstavljanju rezultata projekata i programa udruga financiranih sredstvima iz javnih izvora, kako bi time pridonijeli još većoj otvorenosti i boljoj transparentnosti rada udruga u Hrvatskoj.
Pronađi otvorena vrata MKVC 7. lipnja 2014.
 
2014 06 07 dan otvorenih vrata plakat
World tražilica