logo portal banner

AKTIVNOSTI

Puma d.o.o. - Korenica - Vlasnik Predrag Feletar `14

 2014 06 18 puma doo predrag feletar 102

 
Jedan član MKVC je u utorak 17.06.2014. godine putovao motorom od Biograda na moru za Vukovar.
Tijekom putovanja je imao problema sa zadnjim lagerom na zadnjem kotaču.
Stao je u Korenici. U Korenici smo tražili mehaničara i došli do mehaničarke radionice Puma d.o.o. u vlasništvu Predraga Felatera. Na opće iznenađenje vlasnik te radionice nije htio pogledati motor niti dati bilo kakvu informaciju tko bi ga drugi mogao popraviti. Raspitujući se malo o vlasniku mehaničarske radionice Puma d.o.o. došao sam do jako loših informacija o njegovom odnosu prema mušterijama.
Budući da se sve češće susrećemo sa ovakvim negativnim pojavama u Hrvatskoj odlučio sam informirati hrvatsku moto scenu o njima kako bi se takvi pojedinci „urazumili“.
Hrvatska je turistička zemlja i kroz nju prolazi veliki broj motornih vozila. Veliki broj je i motora. Bilo bi idealno da se motori ne kvare, ali se kvare. I stoga će ih trebati popravljati.
Rezultat "nepomoći" je bio taj što smo tijekom noći morali doći s kombijem po motor, prebaciti našeg člana i suputnika do Zagreba i drugi dan popraviti ležaj kod našeg novog prijatelja Doriana. Dorian nije htio naplatiti popravak već je samo rekao „Pozdravite Vukovar“.
Ovo je opomena i svim ostalim uslužnim tvrtkama i obrtima, koji imaju veze za turizmom u Hrvatskoj, da se moraju ponašati odgovorno kako bi Hrvatska bila što bolja turistička destinacija.
Ovaj tekst o mehaničaru ću skinuti onoga dana kada se on javno ispriča članu MKVC kojemu nije htio pomoći kada se našao u nevolji.
 
Moto klub Veterani - Croatia
Predsjednik, Ratko Dragović - Klek, pukovnik u mirovini

 

World tražilica