logo portal banner

logo mkvc tigar zuri

logo mkvc tigar bijelkasti

2014 10 18 pecenkijada
 
Moto klub Brod je u subotu 18.10.2014. na ŠRC Poloj kraj Slavonskog Broda organizirao 6. Pečenkijadu, već tradicionalno natjecanje u pečenju pečenki. U pečenkijadi su sudjelovali i članovi MKVC na čelu sa članovima iz Podružnice 5. - Istočna Hrvatska.
Ekipi MKVC odojka je donirao Šterc, predsjednik Podružnice 1. - Središnja Hrvatska, a drva smo dobili od domaćina.
Za pečenkijadu se prijavilo čak 60 ekipa i to iz Dubrovnika, Šibenika, Kaštela, Omiša, slovenskog Kočevja, motociklisti iz Bosne i Hercegovine, iz Žepča, Viteza, Tuzle, Prnjavora te bajkeri iz Makedonije.
U organizaciji Radio Slavonije grupa Opća opasnost je za vrijeme pečenkijade sudionicima i posjetiteljima predstavila svoj novi album "Rocker ... to sam ja" i svoje pivo Rocker, proizvod Osječke pivovare.
Podružnica 5. - Istočna Hrvatska MKVC zahvaljuje se na posjeti svim našim Veteranima iz cijele Hrvatske, Hercegovine, Posavine, MK Kune Osijek, grupi Opća Opasnost, Štercu na donaciji pečenke te se posebno zahvaljujemo Prvom hrvatskom pivu D.O.O. za sponzorstvo nezamjenjivog točenog SLAVONSKOG piva.

PRISTUPNICA

Članom MKVC može postati svaki državljanin RH koji će se na temelju članka 8. Statuta MKVC, dragovoljno uključiti u provođenju djelatnosti kluba ...
WVF
   
 
 MHB RH
      HTZ
      MKVC
logo wvf       logo ministarstvo branitelja       logo htz       logo mkvc
Go to top