logo portal banner

AKTIVNOSTI

Eurobiker - Godišnjica Eurobiker Charity Croatia `15.

2015 02 19 eurobiker slavonski brod 100
 

Članovi MKVC su dana 19.02.2015. godine sudjelovali u obilježavanju godišnjice djelovanja Eurobiker Charity Croatia (www.eurobiker-charity-hrvatska.hr) humanitarno-bajkerske udruge koja je osnovana 01.01.2013. godine u Slavonskom Brodu. Eurobiker Charity Croatia je član međunarodne humanitarno-bajkerske udruge Eurobiker e.V.
Udruga djeluje pod zajedničkim motom svih Eurobikera „Mobilnost nadilazi granice i spaja kulture“.
Eurobikerima je na prvom mjestu međunarodni humanitarni rad, organizacija specijaliziranih moto tura kao podrška i pratnja humanitarnim akcijama, organizacija tematskih moto putovanja vezanih za kulturno-povijesnih događanja, organizacija humanitarnih koncerata i drugih aktivnosti koje mogu na bilo koji način proširiti i djelovati na bolji spektar djelovanja moto populacije i naravno posebno pažnju daju suradnji s drugim bajkerima i klubovima sličnog profila, kako na neformalnoj razini tako i kroz Europske projekte prekogranične suradnje moto klubova.
Predsjednik MKVC je zajedno s dr. Vesnom Bosanac počasni član Eurobiker Charity Croatia. Te večeri predsjednik Eurobiker Charity Croatia Zlatko Blaževac primio je dvojicu počasnih članova i to župana Brodsko-posavske županije Danijela Marušića i gradonačelnika Nove Gradiške Željka Bigovića.
Prva humanitarna akcija Eurobikera u RH je bila donacija Općoj bolnici dr. Josip Benčević u Sl. Brodu 2009 godine, 2010. godine sudjeluju u Eurotouru za Rusiju i Rumunjsku, 2011. godine uručili su donaciju Općoj bolnici u Vukovaru, 2012. donaciju dvjema bolnicama u Mostaru, 2013. godine odvezli su veliku donaciju za Livno, Gračanicu i Srebrenicu, 2014. donacija je išla za Kumanovo, Klinu i Tiranu, zatim Gunju, Žepče i Doboj.
U većini ovih humanitarnih donacija bili su suorganizatori sa udrugom Biker-Brummi-Hilfe na čelu s dr. Hermanom Munzelom.
Osim članova MKVC svečanoj obljetnici priključili su se brojni prijatelji i predstavnici mnogih moto klubova i to: MK Vukovi iz Livno, MK Vukovar, MK Galebovi iz Šibenik, MK United iz Žepča, MK Salines iz Tuzle, MK Cvelf iz Gunje, MK Gračanica, bikeri iz Omiša i drugi.
Zajedničko druženje odvijalo se na Obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu vlasnika Stjepana Lačića u Donjoj Vrbi uz TS Zora i slavonske specijalitete.

 
{imageshow sl=162 sc=1 /}
 
World tražilica