logo portal banner

AKTIVNOSTI

Skupština MKVC '15.

2015 03 21 skupstina 274

MKVC je dana 21.03.2015. godine u Zagrebu održao osmu redovnu godišnju izvještajnu skupštinu. Na skupštini su se okupili delegati iz sedam podružnica MKVC, naši prijatelji iz drugih moto klubova i braniteljskih udruga iz Hrvatske i BiH, podnesena su izvješća o radu u 2014. godini, podijeljene potvrde o volontiranju, zahvalnice najzaslužnijim članovima, prijateljima i donatorima, sukladno novom Zakonu o udrugama usvojen je novi Statut MKVC te je definiran Operativni plan djelovanja za 2015. godinu.
Za MKVC je 2014. godina, bez obzira što je gospodarska i moralna kriza došla do vrhunca, ipak bila jedna od najuspješnija do sada. Provodeći ciljeve iz Strateškog plana MKVC (2012.-2016.) u djela, MKVC se kao „društveno isključena skupina“ u 2014. godini pozicionirao na moto sceni i među braniteljskim udrugama u RH te na međunarodnoj razini kao poželjan partner. Svoje aktivnosti tijekom prvih pet godina djelovanja zabilježili smo u monografiji pod nazivom „Moto klub Veterani - Croatia (2007.-2012.)“.
U 2014. godini započeli smo sa jednim novim projektom „Krajevima naših predaka“ za kojeg smatramo da će prerasti u prepoznatljiv bikerski događaj u Hrvatskoj i BiH, a posebno će biti interesantan za članove MKVC i njihove prijatelje iz Hrvatske, BiH i inozemstva.
Za uspjeh MKVC veliku zahvalnost dugujemo pojedincima koji vode podružnice i svoje slobodno vrijeme troše na osmišljavanje, vođenje i organiziranje raznih projekata koje provodimo ili na kojima sudjelujemo u lokalnoj zajednici, na nacionalnoj ili međunarodnoj razini. Bez njihovog požrtvovnog angažmana i članova koji ih slijede, mnogi projekti ne bi bili održani.
U narednom periodu organizirat ćemo već tradicionalne projekte: „Cesta sjećanja“, „Eurobiker“, „Jaši za braću“, „Krajevima naših predaka“, „Ponos ratnih veterana“, „Jaši do zida“ i druge projekte podružnica. Nastojat ćemo sudjelovati na svim značajnim događanjima vezanim uz Domovinski rat koje će organizirati braniteljske i druge udruge te drugim susretima moto klubova i Svjetske veteranske federacije (WVF).
Vjerujući u naš uspjeh, naše zajedništvo i naša načela (obitelj, posao, domoljublje i vjernost) MKVC će i dalje nizati uspjehe na dobrobit svojih članova, hrvatskih branitelja i moto scene u Hrvatskoj.
 
Moto klub Veterani - Croatia
predsjednik Ratko Dragović - Klek
 

Skupština MKVC `15 - NAJAVA
 

logo 8 skupstina

Sukladno članu 18. Statuta MKVC pozivam po pet člana (delegata) iz svake Podružnice sukladno članku 13. Statuta MKVC na godišnju skupštinu MKVC koja će se održati 21.03.2015. godine s početkom u 12.00 sati u maloj Plavoj dvorani kod sjedišta MKVC Zagrebačka 2, 10360 Sesvete. Za skupštinu MKVC predviđen je slijedeći

DNEVNI RED:

1. OTVARANJE SKUPŠTINE 
2. IZBOR RADNIH TIJELA: Radno predsjedništvo (3 člana), verifikacijska komisija (3 člana), zapisničar, dva ovjerovitelja zapisnika 
3. DNEVNI RED (rasprava i usvajanje)
4. PRAVILNIK O RADU SKUPŠTINE MKVC (rasprava i usvajanje)
5. IZMJENE I DOPUNE STATUTA MKVC (rasprava i usvajanje)
6. IZVJEŠĆE O RADU MKVC U 2014. GODINI

  • Izvješće o radu MKVC u 2014. godine (Operativni plan rada MKVC, Medijski plan rada MKVC i Financijski plan MKVC (rasprava i usvajanje)
  • Izvješće o radu Nadzornog odbora MKVC za 2014. (rasprava i usvajanje)
  • Izvješće o radu Suda časti MKVC za 2014. (rasprava i usvajanje)

7. PLANOVI MKVC ZA 2015. GODINU

  • Operativni plan rada MKVC za 2015. (rasprava i usvajanje)

8. DODJELE ZAHVALNICA MKVC 
9. RAZNO

Sukladnu članku 6. Pravilnika o radu Skupštine, Podružnice MKVC će najkasnije sedam (7) dana prije odvijanje Skupštine MKVC dostaviti MKVC popis delegata koji će zastupati Podružnicu.

Prilog:

  • Vjerodajnice delegata MKVC za skupštinu
  • Statut MKVC
  • Pravilnik o radu Skupštine MKVC
  • Pravilnik o radu NO MKVC
  • Pravilnik o radu SČ MKVC
  • Pravilnik o priznanjima u MKVC
  • Pravilnik o radu s volonterima u MKVC

Moto klub Veterani - Croatia
predsjednik, Ratko Dragović - Klek, 
pukovnik u mirovini

World tražilica