logo portal banner

logo mkvc tigar zuri

logo mkvc tigar bijelkasti

Biblioteka MKVC

 2013 03 31 bilten 2013 01  2013 06 30 bilten 2013 022013 09 30 bilten 2013 03
Nakon izrade Monografije MKVC za vremensko razdoblje djelovanja od ustrojavanja 23.08.2007. do 31.12.2012. godine, pred vama su Godišnjaci MKVC. Godišnjak je zamišljen kao službeno glasilo MKVC koje će izlazitigodišnje i objavljivat će se na službenim web stranicama MKVC www.mk-veterani.hr od 2013. godine na dalje.
Potreba za izradom Godišnjaka MKVC nametnula se sama po sebi. Do sada smo na web stranici MKVC i društvenim mrežama (Facebook) bilježili uglavnom događanja koja smo sami organizirali ili na kojima smo bili prisutni u velikoj većini. To se prije svega odnosi na nekoliko naših već tradicionalnih nacionalnih projekata, na kojima obavezno sudjeluju svi članovi MKVC, kao i na samostalne projekte podružnica MKVC. No, naši članovi prisustvuju i brojnim drugim aktivnostima koje organiziraju druge braniteljske udruge i ostale udruge civilnog društva što je također potrebno trajno evidentirati radi informiranja ostalih članova MKVC, ali i radi sagledavanja širine naših interesa i našeg djelovanja. Pogotovo se ta potreba praćenja svih aktivnosti po podružnicama nameće uslijed rasta MKVC na nacionalnoj razini, širenja izvan granica RH, povezivanja sa inozemnim moto klubovima te ulaska u Svjetsku veteransku federaciju.
Kako bi Godišnjak MKVC bio što kvalitetniji i sveobuhvatniji neophodno je da svaka podružnica odredi svog urednika, koji bi pratio njezine aktivnosti, pripremao tekstove, fotografije i video zapise. Urednici iz podružnica bili bi u sastavu uredništva Godišnjaka MKVC. Osim urednika, a uz suglasnost uredništva, u izradi Godišnjaka MKVC sa svojim člancima i fotografijama mogu sudjelovati i ostali članovi MKVC te drugi bikeri i branitelji. Stoga vas sve pozivam da se aktivno uključite u kreiranje Godišnjaka MKVC. Rado ćemo objaviti i vaše radove i upoznati se s vašim aktivnostima.
Ovi Godišnjaci su još jedan kvalitativan pomak u nastojanjima da MKVC učinimo još boljim, ozbiljnijim, organiziranijim i efikasnijim braniteljskim moto klubom.

MKVC
predsjednik, Ratko Dragović - Klek
 
android downloadPreuzmite aplikaciju za mobitele web stranice MKVC koji koriste android platformu sa linka ....
 

2012 05 12 strateski plan mkvc za 2012 2016MKVC je u vremenu od 2012. - 2016. godine djelovao po prvom Strateškom planu MKVC za 2012 - 2016 u kojem je definirao okruženje, organizacijsku strukturu, viziju, misiju, planove, ciljeve i troškovnik. Ovaj Strateški plan MKVC je nastavak prijašnjeg plana samo u novom vremenu sa novim izazovima.

U prošlom vremenu u Strateškom planu MKVC bilo je navedeno da nam je glavna zadaća bila organizacijski i kadrovski se ustabiliti te se pozicionirati kao moto udruga u civilnom društvu na području Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine, odnosno tamo gdje nam žive članovi MKVC.

Opširnije: Strateški plan MKVC za razdoblje od 2017. - 2020.

 
2013 07 01 croatiaeu
 
Povodom ulaska Republike Hrvatske u Europsku uniju 01. srpnja 2013. godine Moto klub Veterani - Croatia poziva bikere iz država članica EU da u još većem broju posjete Hrvatsku, otkriju njezine ljepote i tajne, upoznaju njezinu povijest i ljude, prepoznaju njezin tisućljetni europski duh i mediteranski šarm. 

Opširnije: #croatiaEU

2013 godisnjak mkvc knjiga2015 godisnjak mkvc knjigaa2016 godisnjak mkvc knjiga2017 godisnjak mkvc knjiga

 

Nakon izrade Monografije MKVC za vremensko razdoblje djelovanja od ustrojavanja 23.08.2007. do 31.12.2012. godine, pred vama su Godišnjaci MKVC. Godišnjak je zamišljen kao službeno glasilo MKVC koje će izlazitigodišnje i objavljivat će se na službenim web stranicama MKVC www.mk-veterani.hr od 2013. godine na dalje.
vodic kroz mkvc crniVodič kroz MKVC je promotivni materija MKVC u kojem je u kratkim crtama objašnjeno što je MKVC, čime se bavi i što je do sada postigao. 
Ovaj promotivni materija služi za upoznavanje bikera o našim aktivnostima te na kojim mjestima se mogu detaljno informirati o radu MKVC.
monografija 2007 2012Nakon pet godina intenzivnog djelovanja MKVC objavili smo prvu monografiju Moto klub Veterani - Croatia (2007.-2012.).
Cilj izrade monografije je da se u periodu od nastanka prvog Moto kluba Veterani u 2007. godini do kraja 2012. godine, kada se navršava pet godina djelovanja Moto klubova Veterani - Croatia, prikažu aktivnosti kluba, a samim time i zahvali svim članovima na predanosti zajednici.
Monografija Moto klub Veterani - Croatia (2007.-2012.) nalazi se nalazi u download zoni MKVC.
  
monografija 2013 2017

Nakon prvih pet godina djelovanja Moto kluba Veterani - Croatia (MKVC), izradili smo prvu Monografiju MKVC za razdoblje od 2007. do 2012. godine u kojoj smo od nastanka prvog Moto kluba Veterani, dokumentirali djelovanje moto klubova veterani i Zajednice MKVC, zahvalili se članovima i donatorima.
Nakon deset godina djelovanja MKVC, pred Vama je druga monografija MKVC za razdoblje djelovanja od 2013. do 2017. godine.
Cilj izrade monografije je dokumentirati aktivnosti MKVC-a u drugom petogodišnjem djelovanju, a ujedno zahvaliti se članovima MKVC-a na predanosti klubu i donatorima na potpori.
I ova monografija obiluje događanjima koje su organizirale podružnice MKVC kroz razne projekte u proteklih pet godina. Vidi se kontinuitet u djelovanju i želja sa nastavkom u osmišljavanju novih projekata kako bi povezivali i umrežili članove sa drugim moto klubovima, lokalnom zajednicom i srodnim udrugama. I u ovom petogodišnjem djelovanju svake godine organizirali smo nekoliko nacionalnih projekata u kojima se okupljao znatan broj bikera, branitelja i ostalih građana. Također smo organizirali nekoliko akcija na temu sigurnost u prometu, kako za naše članove, tako i za ostale sudionike u prometu. Vrlo aktivni smo bili u organizaciji nekoliko desetaka humanitarnih akcija u svim podružnicama. Posebno smo aktivni bili u skupnim ili pojedinačnim putovanjima kroz Hrvatsku i šire. Taj dio nas je i najviše interesirao i pobudio zanimanje u narednom periodu. I dalje smo bili vrlo aktivni u sudjelovanju na raznim moto susretima u Hrvatskoj i šire, kao i sudjelovanje na raznim obilježavanju koje organiziraju braniteljske udruge i udruge civilnog društva vezano za Domovinski rat i interesantno za bikere i moto scenu.
Kako i dalje težimo na učvršćivanju zajedništva i snažnijeg promicanja digniteta Domovinskog rata i moto scene u Hrvatskoj te promocije prirodne, kulturne i povijesne baštine Hrvatske i i dalje smo otvoreni za suradnju sa svim moto klubovima, udrugama bikerima i pojedincima koji dijele naša razmišljanja i djeluju u skladu sa našim načelima.
Zahvaljujemo se svim donatorima koji su nam svake godine pomagali u ostvarivanju zacrtanih ciljeva jer bez njihove pomoći mnogi projekti ne bi bili ostvarivi.
Zahvaljujem se svim članovima MKVC-a na požrtvovnom radu i dostojnom prezentiranju braniteljske populacije na moto sceni kako u krajevima gdje žive i djeluju tako i na nacionalnoj i međunarodnoj razini.
Monografiju posvećujemo članovima MKVC i svim prijateljima koji nisu više među nama te svima onima koji se ne mogu s nama družiti i prenositi ono zajedništvo koje nas je krasilo tijekom Domovinskog rata.

Moto klub Veterani - Croatia
predsjednik, Ratko Dragović - Klek

Više o tome nalazi se na linku ...
 
 
 
 
 

POVEZANI ČLANCI

WVF
     MHB RH
   
ZAGREB
    ZADRUGA 
    HTZ
    GS OS RH
     EUROBIKER-CROATIA
    MKVC
logo wvf
logo ministarstvo branitelja     logo grad zagreb     logo zadruga veterani     logo htz     logo gsos rh     logo eurobiker     logo mkvc
Go to top